Дневен хороскоп - четвъртък, 6 април 2017

Хороскоп

05-04-2017, 18:39

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Запазете оптимизма си. Скоро негативните тенденции ще отминат. Със сключването на сделки е по-добре да не бързате: при оформяне на документите могат да бъдат открити досадни грешки.

     
 

Телец

Вашата индивидуалност се проявява силно днес. За някои ще има начало на романтични отношения. Имате шанс да намерите нови съюзници и приятели. Неочаквано ще откриете решението на отдавнашни проблеми.

     
 

Близнаци

Може да получите интересно предложение. Обмислете го внимателно. Личните отношения не се развиват така, както ви се иска, но ситуацията може да се измени. Не бързайте да прекъсвате стари връзки - те все още могат да ви бъдат полезни.

     
 

Рак

Звездите нищо интересно не са ви приготвили. Ще трябва да се примирите с текущите и рутинни задължения. Много добър ден да се погрижите за проблемите на роднини. Можете също така да купувате подаръци: ще направите добър избор.

     
 

Лъв

Личните отношения се развиват доста хармонично. Няма причина да се съмнявате в чувствата на любимия човек и да ревнувате. Старайте се да не вземате присърце малките недоразумения.

     
 

Дева

Добър ден за планиране, включително дългосрочно - способността ви да предвидите последствията от своите действия, както и прогнозиране поведението на другите, ще помогнат да се избегнат илюзиите.

     
 

Везни

За вас ще е актуален девизът:”Утрото е по-мъдро от вечерта”. Денят е подходящ за реализиране на някои ваши желания. Ще ви занимават още важни въпроси свързани с децата, семейството, битовите грижи.

     
 

Скорпион

Трудно ще намирате общ език с околните. Проблеми в отношенията могат да възникнат всякакви и от всичко. До края на деня ще изпитвате напрежение, което ще предизвика вашият дискомфорт.

     
 

Стрелец

Личните отношения се развиват неравномерно. От вас се очакват големи отстъпки. Не на всички Стрелци това ще бъде по силите им. Ще демонстрирате готовност да ги направите, но после ще започнете да се съмнявате.

 

     
 

Козирог

Можете да разрешите всички лични проблеми: имате чудесни идеи и след като ги проявите,  трудностите ще започнат да свършват. Добрите импровизации също ще ви помогнат да се справите успешно.

     
 

Водолей

Водолеите ще са удивително чувствителни, но чувствата, които ще възникнат днес, едва ли ще могат да се нарекат сериозни. Имате шанс да направите благоприятно впечатление на човека, който ви е симпатичен, но това ще изисква известна подготовка.

     
 

Риби

Ако принадлежите към пасивният вид Риби, то може да ви домързи и по такъв начин да пропуснете много добри шансове. Ако сте активни и дейни, то ще успеете да яхнете вълната на мощен енергиен подем.



     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Направете нещо мило за себе си. Вие постоянно правите мили неща за другите, както за своите близки, така и за непознати хора. Днес проявете към собствената си личност същото грижовно отношение – направете нещо мило за себе си. Може би искате да си направите специален подарък – нещо, за което отдавна копнеете, или си отделете време да се поглезите с някаква процедура. Каквото и да направите, вашият вътрешен Аз винаги ще оцени любящите ви грижи. Не е важно какво точно ще направите – най-важното е да бъдете мили със себе си. Вие го заслужавате.