Кристиан Костов представя песента “Beautiful Mess” във Великобратания

Българският представител на Евровизия 2017 ще участва в концерта на „Фондацията“ и „Щурците“ в Лондон

Българският представител на Евровизия 2017 – Кристиан Костов – ще представи песента “Beautiful Mess” пред българската общност във Великобратания. Той ще излезе на една сцена с легендарните изпълнители Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански, Валди Тотев и Георги Марков. Проявата е част от второто европейско турне на "Фондацията", на което ще бъдат представени както нови, така и неостаряващи хитове от репертоара на „Фондацията“ и „Щурците“.

"За мен е огромна част да застана рамо до рамо с тези изключителни музиканти. Те са творци, на които истински се възхищавам. Поканата, която отправиха към мен е страхотен жест, който дълго ще помня. Това ще ми помогне да се видя лице в лице с българите, живеещи на Острова. Ще разчитам на тяхната подкрепа за Евровизия" - сподели Кристиан Костов.

Двойният концерт на „Фондацията“ и „Щурците“ ще се състои на 7 април в зала „Clapham Grand“ в Лондон. За събитието българският представител на Евровизия 2017 отново ще се върне във Великобритания, дни след като именно от там започна промоционалното му турне. След това Кристиан ще отпътува за Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април), където ще се включи в концерти, посветени на Евровизия.