Дневен хороскоп - сряда, 5 април 2017

Хороскоп

04-04-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 3 - 9 април 2017

 

Овен

Денят може да бъде малко стресиращ за вас. Има вероятност да се почувствате изолирани от колегите си и това да доведе до емоционални и психически вълнения. Нужен ви е по-реалистичен и практически подход към живота.

     
 

Телец

Не хабете енергия да мислите за това, което не можете да направите. Концентрацията ви е необходима върху други важни позиции. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.

     
 

Близнаци

Блазнят ви две посоки и за вас е трудно да решите в коя от тях да поемете своя курс на действие. Трябва да отделите вниманието си от професионалните си ангажименти и да го насочите малко и към семейните дела.

     
 

Рак

Не се опитвайте да вземате решение точно сега. Споделете най-напред мислите си с доверен човек. Знанията, които ще получите днес ще помогнат за сформирането на новия ви мироглед.

     
 

Лъв

През днешния ден няма да сте твърде ентусиазирани за работа, но ще я вършите. Намалена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при разрешаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

     
 

Дева

Не е изключено да бъдете провокирани и съзнателно подтиквани към определени действия. Този ден ще ви донесе малко домашни грижи. Бъдете внимателни - има опасност от инцидент, но може и да се размине.

     
 

Везни

Нищо чудно да се почувствате сякаш ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергията ви прави трудно да изпълнявате всяка една от задачите ви. Скоро ще си възвърнете фокуса и ще продължите пътя си.

     
 

Скорпион

Трудно е за вас да формулирате чувствата, които изпитвате към този момент. Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Чувството на неудовлетвореност не може точно да изрази вашите нужди.

     
 

Стрелец

Имате вътрешен подтик да заминете някъде. Не се притеснявайте, ако не можете да разрешите текущата си дилема за пътуване. Отложете важните решения за няколко дни, за да имате повече време да помислите.

 

     
 

Козирог

Днес бъдете предпазливи в своите постъпки и действия. Избягвайте високомерието, самоувереността и негативното отношение към разумната критика. Не забравяйте, че пътят на компромисите дава по-бързо резултати.

     
 

Водолей

Действията ви говорят по-красноречиво от думите ви. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пестете жизнените си сили, които леко намаляват. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото.

     
 

Риби

Ще бъдете подчертано емоционални и с променящи се настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква към бягство от другите. Тези настроения са само временни. С преминаването на Луната в следващия знак всичко това ще отмине.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Раздавайте усмивки! Усмивката е заразна в най-добрия смисъл на думата. Вашата усмивка предизвиква радост в околните. Днес вижте колко усмивки можете да предизвикате в отговор на вашата. По този начин ще разведрите деня на много хора (включително и на себе си), сякаш със собствения си пламък запалвате много свещи. Изпращайте благословия и усмивка на всеки, когото срещнете днес. Раздавайте усмивки и се наслаждавайте на мисълта, как вашата усмивка създава позитивна верижна реакция.