Служебният кабинет е нарушил близо 20 евродирективи с отмяната на наредбата за бежанците

Андрей Ковачев определи като популистки и нелогични действията на служебния кабинет и президента Радев

Евродепутатът Андрей Ковачев съобщи пред Телевизия "Европа", че отмяната на наредбата за бежанците противоречи на близо 20 европейски директиви. Той определи като популистки и нелогични действията на служебния кабинет и президента Радев.
Според Ковачев в наредбата няма нищо притеснително, още повече, че тя е доброволна.
Евродепутатът изрази надежда новото правителство на ГЕРБ да урегулира въпроса с интеграцията на бежанците, за да не се стигне до спиране на европейски средства или налагане на санкции на България.

Служебният кабинет е нарушил близо 20 евродирективи с отмяната на наредбата за бежанците Евродепутатът Андрей Ковачев съобщи пред Телевизия "Европа", че отмяната на наредбата за бежанците противоречи на близо 20 европейски директиви. Той определи като популистки и нелогични действията на служебния кабинет и президента Радев. Според Ковачев в наредбата няма нищо притеснително, още повече, че тя е доброволна. Евродепутатът изрази надежда новото правителство на ГЕРБ да урегулира въпроса с интеграцията на бежанците, за да не се стигне до спиране на европейски средства или налагане на санкции на България.

Публикувахте от ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА - новини на 30 минути в 3 април 2017 г.