Деко Григоров: Заслужихме уважението на съперниците

Сега гледат на нас по друг начин

Заслужихме уважението на всички участници в Европейското първенство за девойки под 18 години в Холандия", това заяви за официалния сайт на БФВ volleyball.bg изпълнителният директор на ВК Казанлък Деко Григоров, който е един от водачите в българската група в холандския град Арнем.
 
Припомняме, че младите ни волейболистки записаха две победи над съперниците си, като първо надиграха домакините от Холандия с 3:1, а впоследствие преклониха и Турция с 3:2 гейма,съобщи БФ Волейбол.
 
"Сега гледат на нас по друг начин. Смятаха ни за аутсайдер в началото, а сега сме отбор, будещ уважение. Всичко това е много приятно за целия ни щаб и състезателките, особено когато всички те поздравяват за резултатите", коментира още Деко Григоров.
 
"Имаме много добър, страхотен колектив. Именно тази сплотеност е разковничето за нашите успехи. Треньорът Страхил Балов още повече ги обединява и ги мотивира до краен предел. Имаме талантливо поколение и се надявам да направим още такива успехи на Европейското първенство и да завършим с нещо значимо на шампионата".