Дневен хороскоп - вторник, 4 април 2017

Хороскоп

03-04-2017, 19:10

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 3 - 9 април 2017

 

Овен

Следвайте нормалният ритъм на деня и не противодействайте. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокации и действия на манипулиране, нито го правете вие.

     
 

Телец

Днес хората около вас ще бъдат по-лицемерни и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или думи. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете  жертви на интриги.

     
 

Близнаци

През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите повече търпение. Няма да сбъркате, ако се вслушвате в интуицията си.

     
 

Рак

Постарайте се да избягвате претоварване на работното място или където и да е. Излишната заетост не само няма да ви остави време да се радвате на живота, но може да се отрази и негативно на здравето ви.

     
 

Лъв

През днешният ден ще ви съпътства добрия късмет. Благоприятно за максимална активност и решителни действия. Ако си имате вземане, даване с делови партньори, то избирайте само тези, които са проверени и сигурни.

     
 

Дева

В личният ви живот нещата изглежда вървят за момента. Този ден е много подходящ за отдих и за веселие в приятелска компания. Трудно ще се намери днес нещо, което да развали вашето настроение.

     
 

Везни

Ако не влезете в ролята на дипломати, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където е нужно. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако вложите и вие някакво усилие за това.

     
 

Скорпион

Помислете не поставяте ли вашите желания на първо място пред нуждите на другите? Възможно е някаква работа или обстоятелства да се разпаднат. Има опасност от напрежение от прекомерни усилия.

     
 

Стрелец

Днес ще налучкате правилната посока и можете да поемете рискове, но единствено, ако са оправдани. Може някой да се опита да ви подлее вода. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате после.

 

     
 

Козирог

Предстои ви сложна дилема. Чрез компромиси, привидно отстъпление и смяна на тактиката, ще успеете да се справите с настъпилите затрудненията около себе си. Не се изненадвайте, ако се появят семейни разправии.

     
 

Водолей

Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да  потънете в разбора на грижите си.

     
 

Риби

Денят носи самоилюзии, необмислени решения и загуба на енергия. Можете да си позволите малко разпускане на напрежението по какъвто начин най-добре почувствате това. Следвайте вътрешният си усет.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Празнувайте днес! Вместо да чакате някой празник, годишнина или рожден ден, защо да не празнувате днес? Има доста неща, за които сте благодарни на себе си и на своя живот. Може да се радвате на това, което сте постигнали и то съвсем не е малко. Родили сте  и сте отгледали най-малкото деца, които са пораснали, създали сте дом, работите, учите и т.н. Независимо дали просто искате да се повеселите със своите близки (които също могат да намерят свой повод да празнуват), прекарайте известно време да празнувате в чест на всичко, за което се чувствате благодарни.

„Аз съм благодарна (благодарен) за…..(избройте всичко, за което се сетите). Сърцето ми е изпълнено с признателност за всички дарове в живота ми и аз празнувам в своя чест. Има много неща, за които да бъда благодарна (благодарен).