Дневен хороскоп - събота, 1 април 2017

Хороскоп

31-03-2017, 19:05

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обстоятелствата в днешния ден могат да ви подтикнат към решителни действия или принципни решения. С вярно избраната стратегия и правилен подход, можете да натрупате много точки днес.

     
 

Телец

Трудно ще намирате общ език и ще стигате до взаимно разбирателство с околните. Отсъствието на такт и прозорливост няма да способстват укрепването на семейните ви отношения. Бъдете внимателни.

     
 

Близнаци

В очите на околните ще изглеждате лекомислени и несериозни. Обаче това е само заблуждение за тяхна сметка. В същото време с хладен разчет и методичност вие прокарвате плановете си. Близко сте до осъществяване на целите си.

     
 

Рак

Вие напълно спокойни и уравновесени поемате вашите отговорности и задължения през днешния ден. Не е изключено да ви подведе човек, на който безрезервно сте вярвали и доверявали.

     
 

Лъв

Денят се очертава да бъде добър, но не бързайте да се отпускате. Планирайте внимателно делата си и контролирайте действията си. Бъдете по-бдителни, защото се отдалечавате малко от реалността. 

     
 

Дева

Ще има момент, когато ще натрупате малко напрежение, но общо взето денят ще е добър и спокоен. С изтънчено остроумие и изумителна находчивост ще излизате от неприятните моменти. 

     
 

Везни

Денят е благоприятен, но пуснете в употреба вашата дипломатичност, добри маниери и харизматичност. Действайте с оглед на своето познание и го направете истинско чрез непосредствения си опит.

     
 

Скорпион

В личен план не се оставяйте чувствата ви да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания, сега не сте със съвсем обективен поглед върху действителността.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се удават с лекота. Няма да ви липсва и вдъхновение. Възможни са проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако шофирате.

     
 

Козирог

Посветете се на делата, които се нуждаят от бързо завършване. В сексуален план са възможни несъответствия. В късните часове на деня ще бъдете неустойчиви в психически и емоционален план. 

     
 

Водолей

Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Можете до голяма степен да разчитате на успех. Повишава се жизнената ви енергия и по-лесно се справяте с настоящите си проблеми.

     
 

Риби

Трябва да възстановите първо вътрешното си равновесие, преди да предприемете някакви стъпки към нови действия. Потърсете си компания, за да не се чувствате самотни и ще прекарате хубави моменти.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ако искате да разберете какво според вас ви липсва, вслушайте се в думите си за другите. Например, ако цените високо ефективността и качеството на работата, а вие самите не сте толкова ефикасни, може би ще се оплаквате от неефикасността и некадърността на другите. Ако твърдите, че някой има даден недостатък, този недостатък е част от характера ви, която още не сте балансирали и обикнали. Ако се оплаквате от някого, че е „долен лъжец”, без съмнение и вие сте изрекли най-малко една долна лъжа. Най-лесно е да разберете, че лъжете, като проверите дали произнасяте „винаги” или „никога”. Когато и да употребявате тези думи, обикновено те са част от лъжа. И колкото по-убедително твърдите, че никога не бихте сторили нещо, толкова по-скоро ще опровергаете себе си.