Дневен хороскоп - петък, 31 март 2017

Хороскоп

30-03-2017, 19:13

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - петък, 31 март 2017

 

Овен

Ще бъдете в нелекото положение да правите избор между собствените си делови интереси и тези на приятелите. Свободните Овни днес са склонни да се влюбят от пръв поглед и то в напълно неподходящ човек.

     
 

Телец

За вас може да е труден ден. Ще трябва да се впишете в обстоятелства, които не са характерни за вас. Ще се окажете в положението на хора, които търсят подкрепа, но не предлагат такава на другите. 

     
 

Близнаци

Това е ден на лъжливите надежди, измами и провокации. Ще направите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори правилно, а после ще разберете, че сте се озовали в задънена улица. 

     
 

Рак

Напразно се стремите към успех в делата си. За предпочитане е да си дадете малка почивка, да обмислите отново всичко, а е възможно и да решите да тръгнете в друго направление после. 

     
 

Лъв

Избягвайте експериментите, не се поддавайте на манипулации. Хора, които ви убеждават, че можете да придобиете желаното с помощта на рисковани авантюри, или ви лъжат, или не разбират сложността на положението.  

     
 

Дева

Девите ще изменят днес на здравия разум. В безперспективни проекти са склонни да хвърлят много сили в отчаяни опити да ги реализират. Ловък манипулатор умело си играе с вашите чувства. 

     
 

Везни

Вие предчувствате скорошните промени в живота си и започвате да се подготвяте за тях. Не се надявайте обаче да успеете да съчетаете новото с привичното. Мислете за добър вариант на развитие на събитията. 

     
 

Скорпион

Вие страдате поради невъзможността да стане бързо това, което желаете. Целта е близка, но ще трябва да сте търпеливи и да чакате. Тези, които търсят любов, разбиране и сериозни отношения ще имат шанс за това в по-ранните часове на деня. 

     
 

Стрелец

Днес можете да изпаднете в сложно положение. Можете да успеете, но само, ако имате надежден помощник и не по-малко от вас заинтересован от крайния резултат. Ако такъв човек до вас няма, то е по-добре да се откажете от намеренията си. 

     
 

Козирог

Давате на околните добър пример и заслужавате само похвали. И в семейството, в приятелските отношения и в работата си сте верни на собствените си идеали. Честността и предаността са похвални качества, с които щедро ви е дарила природата. 

     
 

Водолей

Събитията се развиват сравнително по-бързо, отколкото сте предполагали. Бързо тръгвате от една задача към друга с надеждата да успеете, но уви няма да достигнете до някакви сериозни постижения. 

     
 

Риби

Не бива да бъдете прекалено усърдни днес. Хвърлените ви усилия ще са много, а резултатите доста скромни. Еднакво трудно ви е да изберете и вярната цел, и оптималните способи за постигането й. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Каквото казвате на другите, го казвате на самите себе си. Хората са склонни да говорят за онова, което ги интересува. Каквато и да е темата на разговора, твърденията на хората отразяват посланията, които казват на себе си или които вярват, че трябва да чуят. Ако сте се изкачили на висока скала и казвате на другаря си: „Внимавай, не поглеждай надолу за нищо на света!”, всъщност вие изпращате това послание на самия себе си. Оказва се, че езикът първоначално е замислен по-скоро да ни помогне да разбираме себе си, отколкото да общуваме с другите. Думите, които употребяваме, съветите, които даваме, темите, които подбираме – всички те са послания, предназначени и за самите нас. Ако се вслушате в думите, които казвате, ще научите всъщност какво бихте искали да чуете. Думите, които изричате са ключ към ума ви.