29 март - Време за сериозни чувства

Взаимоотношения, въз основа на планетните аспекти

Във времето от 13:34 до 16:00 Луната прави съвпад с Меркурий и тригон със Сатурн. В същото време целодневно ще бъде влиянието и от тригона между Меркурий и Сатурн. Ще интелектуализирате своите чувства. Времето носи стабилност в отношенията. Любовта един към друг е сериозна и трезва, чувствата устойчиви.

Ако в този интервал възникне приятелство или нова връзка, то те ще бъдат дълготрайни. Аспектът е показател за сериозна връзка за тези, които са се уморили да флиртуват и изневеряват и искат нещо по-реално и трайно.

Любовен съвет: Как да покажете на някого, че го харесвате, без да сте твърде директни?

Протегнете ръката си насреща, сякаш искате да докоснете човека, но не го докосвайте, а върнете ръката си в старото положение.Това е фина техника, която може да трогне другия, ако е изпълнена непринудено. Така ще демонстрирате привързаност, уважение, съчувствие и благоприличие.

Мъже, използвайте тази техника с жена, с която желаете да станете нещо повече от приятели. Тя ще оцени топлите ви чувства, без да ви обвинява, че сте прекалено дръзки.

Жени, приложената от вас техника има невероятен ефект върху мъжете. Фантазията им се развихря, докато се питат:”Какво ли имаше предвид тя с този жест.”

Така неосъщественото докосване оказва силен ефект също като докосването.