Дневен хороскоп - вторник, 28 март 2017

Хороскоп

28-03-2017, 09:18

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят може да се окаже сложен за повечето представители на знака, изпълнен с доста активни действия и вземане на важни решения. Хора, които имат влияние над вас ще наблюдават какво правите. 

     
 

Телец

Не би могло да се каже, че е най-благоприятния ден за прояви на инициативи. За предпочитане е да не упорствате много. Ще трябва да преоцените някаква връзка. Не сте застраховани от неблагоприятно стечение на обстоятелствата. 

     
 

Близнаци

Удачен ден, който ще премине под знака на нравствената чистота и ще донесе на Близнаците душевно равновесие, повишена работоспособност и много положителни резултати.  

     
 

Рак

Представителите на вашия знак могат да станат жертва на производствена интрига. Ще изхабите напразно доста време и нерви. Не влизайте в дискусии, не спорете с началството и не тръгвайте да се изяснявате. 

 

     
 

Лъв

Днешния ден е добър за решаване на делови въпроси. Лесно ще се намерят поддръжници на идеите ви, но вие не забравяйте да им благодарите. Може да се каже, че ви очакват много  приятни срещи.

     
 

Дева

В днешния ден твърде лесно ще грешите в преценката за околните, ще стигате до неправилни изводи. Може да се наложи да смените гледната си точка, но се стремете това да стане с нужното достойнство. 

     
 

Везни

В днешния ден ви е необходимо нещо свежо. Ако успеете да съзрете прекрасните неща в живота около вас, такъв подход ще ви донесе само полза. В деловата сфера май губите контрол над делата, затова се замислете сериозно. 

     
 

Скорпион

Много е важно да сдържате емоциите си днес. Постарайте се да бъдете внимателни и да не губите контрол. Пазете се да не вземате недостатъчно обмислени решения. Възможно е разочарование от страна на приятел.  

 

     
 

Стрелец

Този ден може да е характерен с неочаквани обрати в събитията, с преживяване на разочарования, а на новите идеи не им е съдено да се въплътят днес. Вероятни са нелепи недоразумения от всякакъв вид. 

     
 

Козирог

Следете внимателно всичко, което става на работа и се старайте да не допускате грешки. Ще се появи добър шанс за вас, но се старайте да не го изпуснете. Ново запознанство може да стане основа за любовни отношения.  

     
 

Водолей

Роднини от по-старото поколение ще имат нужда от вашите грижи и внимание. Ако намерете време за тях, благодарността им няма да има граници. Алтруизмът, желанието да споделите идеи с колеги или да окажете финансова помощ на приятели ще е характерно за днес. 

     
 

Риби

От гледна точна на физическото състояние не много благоприятен ден. При нежната половина на знака ще е характерна проявата на умора и леко чувство на раздразнителност. Избягвайте да реагирате твърде бурно на забележките на околните. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Когато се фокусираме върху любовта и благодарността, създаваме енергийно поле, което привлича повече любов и благодарност. Когато се концентрираме върху страховете си, енергийното ни поле привлича страхове. От каквото и да бягате, бягате към него. За каквото и да лъжете, то владее живота ви. Когато бягате от страховете си, много често се натъквате право на тях. Ето защо отново и отново се сблъсквате с едни и същи типове хора, ситуации, болести. Съдбата изпраща едни и същи уроци, докато си извлечете поуката от тях. Когато отделяте внимание и енергия на страховете си, се превръщате в магнит, който ги привлича. Когато бягате от даден човек или ситуация, непрекъснато рано или късно ще се натъкнете на същия този човек или ситуация. Така се движим в посока на нашите най-устойчиви и обсебващи мисли.