Дневен хороскоп - понеделник, 27 март 2017

Хороскоп

26-03-2017, 19:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2017

Слънчев календар - понеделник, 27 март 2017

 

Овен

Вашето прекомерно честолюбие може да разруши личното ви щастие, а твърде голямата ви активност да ви измори. Всеки опит да надделеете над другите, ще бъде твърде рисковано действие. 

     
 

Телец

Днешното влияние не е благотворно в момента за реализиране на вашите проекти. Тенденция към повишаване на жизненият ви потенциал, организаторските ви способности, личното обаяние и сексуалността. 

     
 

Близнаци

Днес имате неотразимо излъчване и това може да ви направи популярни сред противоположния пол. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати. 

     
 

Рак

Днешният ден ще положите повече усилия, отколкото обикновено. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но се чувствате неразбрани от другите. 

 

     
 

Лъв

Ще имате активен ден. Положителните резултати в бъдеще ще откупят с лихва вложените сега усилия. Нараства желанието ви за нововъведения. На повечето от вас ще се наложи да помагат на околните.

     
 

Дева

Има вероятност за някои неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на кой да е. 

     
 

Везни

Вслушайте се в мнението на другите. Умението да слушате ще ви  даде обширна почва за сериозни размишления. Възможни проблеми с роднини или други. Не бъдете прекалено мнителни.

     
 

Скорпион

Ден за покаяние и самооценка. Не бързайте да си правите прибързани изводи от нищо. Опитайте с всички сили да промените обстоятелствата към по-добро. Не е изключено да се наложи да проведе труден разговор. 

 

     
 

Стрелец

Възможно е да ви предложат нещо изгодно. Доверете се на интуицията си. Най-добре ще се чувстват спортният тип Стрелци, но да внимават за травми. Очаква се денят ви да завърши интересно. 

     
 

Козирог

Не се преуморявайте. Някои ситуации през днешния ден ще приличат на тези, с които сте се сблъсквали в миналото. В отношенията ви с близък човек може да настъпи недоразумение, неразбиране и обида. 

     
 

Водолей

Днес няма синхрон между интелекта и действията ви. Главата ви ще е заета с романтични мисли, от които трудно ще се адаптирате към работата. Помислете добре, преди да предприемете нещо по-съществено.

     
 

Риби

Ако от миналото са останали неразрешени ситуации, то върнете се назад и потърсете вашите грешки. Това може да помогне да се развърже кармичният възел и да даде нов импулс към днешното развитие на нещата.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Хората, с които сме във връзка, са огледало, в което се отразяват нашите убеждения, и в същото време ние сме огледало, отразяващо техните убеждения. Връзките и взаимоотношенията са най-мощното средство за израстване. Ако цените дадено качество в някой човек, ще го откриете и в себе си. Каквото  да видите в другите, то е отражение на собственото ви „Аз” – без значение дали ви харесва или не. Може да видите у другите само качества, които съществуват у вас. Ако ви се струва, че някой е груб, значи и на вас не е чужда грубостта. Когато се възмущавате от действията или поведението на  някого, то е, защото ви напомнят за онова, което не сте съумели да обикнете в себе си. Колкото обичате себе си, толкова обичате и другите; колкото обичате другите, толкова обичате и себе си.