Красен Кралев: Гласувах за стабилно и европейско развитие на България - bulgaria.utre.bg

Красен Кралев: Гласувах за стабилно и европейско развитие на България

26 март 2017, 13:37 | Мила Иванова
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ

Гласувах за единствената партия, която може да осигури сигурност на България в международен план и има ясни и точни ангажименти пред варненци да направи АМ „Хемус”

Гласувах за единствената партия, която може да осигури стабилно и европейско развитие на България. И обещава само това, което може да изпълни. Това коментира кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ-Варна и министър на младежта и спорта в правителството „Борисов 2” Красен Кралев, след като гласува в Избирателна секция 132, в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”.  
„Гласувах за единствената партия, която може да осигури сигурност на България в международен план и има ясни и точни ангажименти пред варненци да направи АМ „Хемус”. Единствената партия с ясни и точни ангажименти на всички български училища да бъдат осигурени физкултурни салони и за която българското образование е стратегически приоритет”, заяви Кралев.


Гласувах за единствената партия, която може да осигури стабилно и европейско развитие на България. И обещава само това, ...

Публикувахте от Krassen Kralev в 26 март 2017 г.


Коментари (1)

Потребител
Чавдар Страхилов
Успех в уравлението всички имаме нужда от промяна и светло бъдеще
19 април, 17:20 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика