Днес ще е предимно облачно и топло

Общество

26-03-2017, 06:00

Снимка:

wikimedia commons

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

В някои райони са вероятни валежи

В сутрешните часове само на отделни места ще има валежи от дъжд, а над югозападните райони и облачността временно ще се разкъса.

Около обяд облачността навсякъде ще се увеличи и на много места ще има валежи от дъжд, значителни по количество в Рило-Родопската област. Ще духа до умерен, предимно северозападен вятър, който след обяд и вечерта ще се ориентира от североизток и ще се усили до силен. С него ще продължи да нахлува студен въздух. Минималните температури ще са между 4° и 9°. Максималните температури ще са от около 10° в североизточните и до 20° в югозападните райони.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, на места с валежи от дъжд. Преди обяд вятърът ще е умерен, от юг-югозапад, по-късно през деня ще се ориентира от североизток и ще се усили до силен. Максималните температури ще са между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°.

В София ще е предимно облачно през целия ден, вечерта са вероятни валежи. Вятърът преди обед ще е слаб до умерен, а следобед и вечерта ще се усили. Максималните температури ще достигнат 13°-14°.