26 март – Време за интелектуални занимания

Хороскоп

25-03-2017, 19:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангели-хранители

Седмичен хороскоп за 20 - 26 март 2017

Българи от ново време

Взаимоотношения, зависещи от планетните аспекти

Луна в съвпад с мистичният Нептун в обедно време. В това време може да има нечестност в отношенията, тайни един от друг и всичко това да доведе до разногласия помежду ви. Затова не лъжете и не настоявайте партньорът ви да ви каже каквото искате. Ще претърпите разочарование.

Романтичните изблици, ако ги има, те не намират никакво удовлетворение. Може да изпаднете в пълна психологическа мъгла относно връзката си. Не попадайте в капана на прекомерните нереалистични изисквания. Ако намерите баланса може да изградите възвишени и духовни отношения.

По-скоро аспектът води до платонични отношения, без консумация на физическо равнище, макар че пак може да прехвърчат сексуални искри. Подходящо само за Тантричен секс – одухотворяване на сексуалните отношения. Не е подходящо за обяснение в любов. Всеки пази чувствата скрити в себе си.

След като отмине Нептуновото влияние попадаме на Меркурий в съвпад с Уран в късния следобед. Стимулираща интелектуална връзка. Стимулира умовете и комуникацията. Може да се зароди вълнение и възбуда, но повече на интелектуално равнище. Двамата с партньора си ще се предизвиквате един друг, но внимавайте да не стане от играчка плачка. Меркурий и Уран в първи слънчев дом са характерни със силен стремеж към свобода в изразяването и действията. Препоръчва се да се занимавате с партньора си като решавате кръстословици, играете табла или шах, карти. По-добре с това да си запълнете времето, отколкото да се поддадете на изнервящата нотка от аспекта.

Любовен съвет – Не се съгласявайте с всички желания и предложения на вашия любим/а. Добре е да има противоречие от време на време, иначе няма да ви уважават. Не оставяйте другия да си мисли, че може да ви води за носа. Предложете нещо по-различно. Това автоматично ще ви издигне в неговите очи.