25 март – Време за срещи

Хороскоп

24-03-2017, 19:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангели-хранители

Седмичен хороскоп за 20 - 26 март 2017

Българи от ново време

Взаимоотношения, зависещи от планетните аспекти

Слънцето е в съвпад с небесната красавица Венера. Не се учудвайте, ако усетите силно любовно привличане към партньора си. Не става въпрос за сексуални отношения, а за чиста, платонична любов. Задълбочаване на приятелството помежду ви.

Влиянието може да ви подтикне да изпитате силно привличане към някой и от обкръжението ви. Ако ви харесва някой от колегите ви, но не сте смеели досега да предприемете нещо, отправете покана за обяд или по едно кафе именно сега. Слънце в първи слънчев дом предразполага към инициативи и голяма е вероятността да постигнете това, което желаете да осъществите. Възможно е да възникнат трудности, ако енергиите не се използват правилно. Всеки ще се тревожи как изглежда в очите на другия, но отхвърлете тези мисли. Стремете се да бъдете лъчезарни като слънцето, изпълнени с живот и готови за ново начало.

За интимна връзка или любовна афера също е подходящо. Внимателно контролирайте и насочвайте енергиите си. Луната ще ви помага да се справите добре. Може да породи желание двамата да стигнете донякъде. На срещата обсъждайте въпроси само от външния свят. Творчески аспект. Проявете творческо въображение.

Венера също е в първи слънчев дом и предразполага към връзка основана на любов и привързаност. В основата не е секса, макар да е добра тази позиция и за сексуална връзка. Подходящо е започване на нова връзка основана на силно привличане.

Любовен съвет – Отишли сте на среща. Започнете  с приятелското предразположение. Не правете никакъв сексуален намек. Леко докосване при разговора. Кой не жадува за едно топло и нежно докосване? Гърбът, раменете и ръцете са по-безопасните зони за докосване без да поемате риск от някоя емоционална реакция отсреща. А в следващите дни не предприемайте нищо, покажете безразличие. Ако сте колеги, не говорете с него или нея, не поглеждайте дори натам. Семенцето вече е посято и ще започне да се развива постепенно. Само имайте търпение!