24 март – Време на положителен оптимизъм

Взаимоотношения, зависещи от планетните аспекти

През деня опозицията на Меркурий и Уран ще създадат неспокойна психична среда. Избягвайте общуването с партньора си през деня, а ако няма как, не го предизвиквайте – може да се стигне до скандални коментари. Съдбата е шегобиец и може да ви сервира някой неочакван сюрприз. Не се вземайте много на сериозно, защото може да се нараните ненужно, без да го искате.

Затова пък в късният следобед Луната прави един великолепен тригон с Юпитер – планетата на голямото щастие. Това донякъде малко смекчава нещата. Оказва благоприятно въздействие върху взаимоотношенията. Ще се чувствате щастливи с партньорите си и ще се наслаждавате взаимно на компанията си. Ще усетите дълбоко емоционално разбирателство между двамата. Светът ще изглежда по-добър и по-малко плашещ щом сте заедно. Ще ви изпълва положителен оптимизъм. Укрепва връзката и хармонията между брачните партньори. Защо пък да не опитате да участвате и в големия джакпот. Може на някого да донесе печалба.

Луната сключва и други положителни аспекти с Меркурий и Уран. Това означава, че можете спокойно и открито, приятелски да обсъждате своите чувства един към друг. Предразполага към интелектуални разговори и емоционално общуване. Ако в отношенията ви има възникнали трудности, ще може да използвате космичното влияние спокойно да разговаряте и да преодолеете проблемите. Важен е изборът на думи и осмислянето.

В късните часове на нощта е подходящо за отворени и свободни отношения.

Любовен съвет: Показвайте своето възхищение от партньора си. Колкото по-голямо значение другия си мисли, че му отдавате, толкова по-силни и дълбоки са неговите чувства.