Слънчев календар - петък, 24 март 2017

4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита

Тотем на деня е Снежният Барс, символ на безстрашие, решителност и благородство.

Препоръчва се започването на нови дела, може да се рискува и занимания с физически практики. Време за изпълнение на дълга. Не бива да бъдете пасивни и да очаквате щастливият случай. Не се потапяйте в унинието и не завършвайте започнати дела. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Ден на активните занимания и на риска. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да се занимават с хазартни игри. Подходящо е за купуване на полускъпоценни камъни.

Диета - Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохола е нежелателен.

Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото. 

Знамения – Да намерите метани предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.

Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.

Да се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни.

Лош знак е насрещен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни.Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46