Дневен хороскоп - петък, 24 март 2017

 

Овен

Днес ви очаква много сериозна работа и добри възможности за осъществяване на някои ваши замисли. Необходимо е да проявите само повече разум и воля. Не си позволявайте да се отпуснете нито за миг.

     
 

Телец

Ако нещо ви липсва през днешния ден, това ще е чувството за практичност и заземеност. Голяма е вероятността да направите грешен ход! Избягвайте да контактувайте с нервни хора днес. 

     
 

Близнаци

Ден на илюзии и самоизмами. Внимавайте какви мисли имате в главата си и се опитайте да се отървете от лошите. Натоварването в службата ще се увеличи.  Ще трябва да балансирате между своите и чуждите интереси.

     
 

Рак

Не обвинявайте другите за това, че ви е криво и всичко ви изглежда наопаки. По малко давайте съвети, особено, ако не са ви поискани такива. Оставете всеки сам да се оправя със своите неща. Необходими са ви повече физически движения.

 

     
 

Лъв

Вашата жизненост и самоувереност ще са гаранция за това, че ще успеете в плановете си. Ще имате възможност да придвижите някои от започнатите си дела. Разчитайте основно на себе си.

     
 

Дева

Вашата уравновесеност и духовното ви присъствие ще ви спечелят уважението не само на съмишлениците, но и на съперниците. В обкръжението ви обаче има човек, който ви завижда и говори по ваш адрес. 

     
 

Везни

През днешният ден може да имате упадък на жизнените сили и творческата енергия. Повечето от вас ще покажат прекалена емоционалност. Препоръчва се самоанализ и критична оценка на своите постъпки, планове и стремежи.

     
 

Скорпион

Ако правилно преразпределите своята предприемчивост и енергия, тогава ще ви се усмихне късмета. Не трябва да зависите от капризите на партньора си или други членове на вашето семейство.

 

     
 

Стрелец

Денят ще е най-плодотворен за онези, които не разчитат на чужда помощ. Деловите партньори може да закъснеят или да ви подведат без да искат с нещо. Любовта ви носи сигурност и разбирателство.

     
 

Козирог

Днес волно или неволно ще събудите любовни чувства у някого. Обмисляте от доста време някаква работа, чрез която да се изявите напълно, но не бързайте - рискът все още съществува.

     
 

Водолей

Денят ще е хубав за онези, които се занимават с творческа дейност или работят самостоятелно. На всички останали той вероятно ще донесе трудности и проблеми с неетични хора от обкръжението.

     
 

Риби

Моментът не е особено благоприятен за вземане на нови и значими решения, за нови проекти. Проявете повече грижа и внимание към близките си. Вероятно ще има някой, който ще ви изненада с вниманието си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Сега Вселената иска да ви подкрепи и ободри, да повдигне Духа ви. Посланието е, че колкото и да ви е тежко, каквито и трудности да има пред вас, бъдете мъжествени. Помнете, че най-тъмно е преди разсъмване. Имайте търпение! Животът рядко бива лек. Не завирайте главата си като щраус в пясъка при всяка сложна ситуация, а полетете като жерав към небето – смело и решително. Знайте, че не сте сами. Невидимите сили са винаги с вас и ще ви помогнат в точния момент. Гледайте да не пропуснете новите възможности и да им обърнете внимание!