Холандският посланик посети централата на БФС

Получи фланелка на българския национален отбор с неговото име

Негово превъзходителство Г-н Том ван Орсхот – посланик на Кралство Холандия в България и Г-н Питър ван Флит – заместник-посланик, посетиха централата на Българския футболен съюз преди световната квалификация между националните отбори на двете страни.

Мачът от група А за класиране на Мондиал 2018 е в събота от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".


Г-н Ван Орсхот се срещна със заместник-изпълнителния директор на БФС Павел Колев и двамата разговаряха приятелски за шансовете на двата отбора в групата, както и за организацията на самата среща, която по мнението на специалисти е дербито от поредния кръг на квалификациите за световното първенство, пише официалният сайт на БФС.


 "Нека по-добрият отбор да победи! Искам да Ви благодаря за прекрасното сътрудничество с колегите от холандската футболна федерация, с които разговарях преди да дойда при Вас, и те изразиха възхищението си от Вашия професионализъм и сътрудничество по време на подготовката за срещата", сподели Негово превъзходителство Г-н Ван Орсхот.

Посленикът изрази възхищението си и от прекрасните условия в "Национална футболна база "Бояна", която имаше възможност да разгледа. "Поздравления за президента Михайлов и неговия екип, които са направили нещо уникално тук!", заяви Г-н Ван Орсхот. Негово превъзходителство получи специален подарък – фланелка на националния отбор с неговото име.