23 март - време за любов

Взаимоотношения, зависещи от планетните аспекти

Имаме секстил между Слънцето и Луната – период на хармония. Слънцето показва активните мъжки енергии в отношенията, а Луната е индикатор за женските, пасивни енергии. Ще се радвате на баланс между вас и половинката ви. Ще бъдете напълно съвместими. Няма да има доминиращ във връзката, а ще си разменяте активната и пасивната роля. Добра комуникация, емоционална и интелектуална съвместимост, добро приятелство. Можете по мирен път да разрешите противоречията. Направете деня запомнящ се. Вървете на разходка сред природата, вечеряйте на свещи или посетете хубав ресторант, с романтична обстановка. Направете подарък на партньора си или поднесете някоя приятна изненада.

Благоприятно е да се осъществи ново запознанство. Ако очаквате да ви запознаят с някого, то сега е момента да пришпорите нещата. Този аспект е по-подходящ за дългосрочни отношения, отколкото за кратка и бурна афера. Ако няма кой да ви уреди среща, то посетете най-оживените места. Не се знае, откъде ще ви изскочи късмета. Бъдете инициативни!

Ако обмисляте раздяла, то сега е моментът да се разделите  мирно и спокойно, без излишни изблици, които вгорчават кръвта.

Луната образува секстил и с Венера – планетата на любовта. Любовта е преживяното с другия. Това означава топли и положителни емоции между вас. Добър аспект за приятелство и любов. Емоционална съвместимост. Последиците от този аспект са спокойни и леки. Няма да има горещи страсти и бурна любов, но ще създава спокойно усещане за привързаност. Ще изпитате силна привързаност един към друг. Време подходящо за любов и романтика! Не изпускайте този ден!

Търсете преживяванията! Колкото повече преживявания имате заедно, толкова по-сплотена ще е връзката.

Любовен съвет: Много хора искат да обичат и да бъдат обичани, но в същото време искат да останат свободни и  необвързани. Две противоречиви неща. Напредвайте стъпка по стъпка. Не давайте да се разбере, че включвате другия в своите планове за бъдещето иначе ще се задейства инстинктът му за самосъхранение и ще „избяга”. Не издавайте желанието си да бъдете постоянно заедно. Не застрашавайте свободата му. Времето ще работи във ваша полза.