Марко Верати може да напусне ПСЖ

Искан е от доста европейски колоси

Една от звездите на ПСЖ Марко Верати обмисля сериозно да си тръгне през лятото. Това разкри агентът му Донато ди Кампли пред вестник "Гадзета дело Спорт" по повод информациите, че халфът е търсен от редица европейски колоси.

Причината италианецът да се замисля за напускане на Париж, въпреки че има договор до 2021 г. е, че не може да спечели някой голям трофей, по думите на импресариото. Явно става въпрос за Шампионската лига, тъй като на вътрешно ниво парижани сякаш са абонирани за титлите.

"Марко иска да бъде голям шампион и да печели големи трофеи, а в Париж това просто не може да се случи. От пет години е тук и вече е настъпил моментът за дилемата пред него - дали иска само да печели пари, без да трупа слава, или да стане голям шампион."

"Ситуацията с него е доста трудна, защото има още доста време оставащо от договора си. Но в случая не говорим за пари, а за възможности. При всички положения, ако напусне ПСЖ през лятото, ще отиде в голям европейски клуб", сподели Ди Кампли.

Според медиите на Стария континент, италианският полузащитник е искан от отбори като Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Барселона, Интер и Челси. Цената му ще е около 50 млн. евро.