Дневен хороскоп - сряда, 22 март 2017

 

Овен

Опитайте се да не нарушавате добрата хармония около себе си. Все пак вероятно ще има кой да ви изкара извън кожата ви, но по-добре ще бъде да не се отдавате на разрушителната стихия на гнева, а да го овладеете. 

     
 

Телец

Отнасяйте се с голяма отговорност към всичко и най-вече към себе си. Не пренебрегвайте детайлите, които могат да бъдат много важни, колкото и незначителни да изглеждат на пръв поглед. 

     
 

Близнаци

Постарайте се да се въздържате от остри критики в днешния ден, дори да сте убедени напълно, че някой ги заслужава. Сега сте уязвими. Не пропускайте възможността да прекарате известно време в топла приятелска атмосфера. 

     
 

Рак

В средата на седмицата може да се окажете с потиснато настроение. От друга страна точно вие можете да станете причина за щастието на друг човек. Изгодни могат да се окажат финансовите операции. 

 

     
 

Лъв

Днес може да се избавите от някой друг килограм, ако предприемете изчистване на организма от шлаките. Лъвовете ще се чувстват унили и отпаднали, освен ако вие не сте някакво изключение. 

     
 

Дева

В кръга на вероятностите е днес любимото ви същество да иска да ви изненада приятно. Вашата реакция и добро настроение ще го направи щастливо. Не настоявайте на своето си, защото в очите на другите ще изглеждате като егоистична личност. 

     
 

Везни

Денят може да започне с неочаквани недоразумения, но в никакъв случай не се разкисвайте. Ще ви съпровожда успех в деловите предприятия. Вашите близки се нуждаят от любовта ви. Подарете им своята сърдечност.  

     
 

Скорпион

Може и да ги има, а може и не, но бъдете готови за малки сюрпризи. Не обръщайте внимание на неудачниците, създаващи напрежение с всички наоколо. Ако имате късмета днес да се окажете в точното време на точното място, ще бъде доста интересно. 

 

     
 

Стрелец

Точно сега е момента да преодолеете някои ваши съмнения. Не рискувайте в нищо днес заради вероятните последици. Хората на изкуството ги очакват хубави мигове, нови идеи, късмет.

     
 

Козирог

Денят е благоприятен за финансови отношения. В интимен план не е препоръчително да вземате по-сериозни решения. Не се опитвайте да изпреварите събитията. Пазете се да не претоварвате стомаха с храна. 

     
 

Водолей

Вероятно още от ранно утро ще се почувствате уморени и неотпочинали. Може би предния ден сте били прекалено активни? Най-благоприятно е да посветите вечерта на духовно общуване. 

     
 

Риби

Може да загубите повече време за вашата външност, но ще останете доволни от резултата. С държавните инстанции и представителите на властта ще имате напрежение в общуването, затова избягвайте всякакви отношения с тях. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всеки ден получаваме послания и знаци от Вселената. С готовност приемайте това, което виждате, чувате и чувствате в сърцето си.  Когато настроите съзнанието си към тях, ще забележите, че те са навсякъде около вас. Някои са материални, например предмети, които виждате, откривате; други приемат формата на звуци, някоя песен или устни послания, които получавате чрез други хора, чрез телевизията или книга. Вярвайте на тези сигнали и бъдете уверени, че те са истински послания от небето.