БНТ – медиен партньор на БФВолейбол за лято 2017 - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

БНТ – медиен партньор на БФВолейбол за лято 2017

20 март 2017, 11:09 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    БНТ – медиен партньор на БФВолейбол за лято 2017

Телевизията ще излъчва срещите на българските национални отбори от Световната лига за мъже и на Гран При жените за това лято

БНТ ще бъде медиен партньор на БФВ през 2017 година.  Бе подписан договор между Българската федерация по волейбол и Българската национална телевизия за излъчване на срещите на българските национални отбори от Световната лига за мъже и на Гран При жените за това лято, съобщи БФ Волейбол.

Припомняме, че страната ни е домакин на втория уикенд от Световната лига при мъжете, като турнирът ще се проведе в Двореца на Културата и спорта във Варна от 9 до 11 юни. Националите ни са в група с Бразилия, Полша и Канада.

След това през месец юли България приема турнир и от Световното Гран при за жени, като надпреварата ще бъде в „Булстрад Арена“ в Русе от 7 до 9 юли. Волейболистките ни са в група с Германия, Корея и Казахстан.

БНТ ще излъчва и Европейската квалификация за световно първенство за жени, както и финалите на Европейското първенство за девойки до 16 год. на което сме организатор и домакин.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета