Луиза Григорова на жестока диета заради "Откраднат живот" - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Луиза Григорова на жестока диета заради "Откраднат живот"

20 март 2017, 11:01 | Ева Минчева
  • Снимка:
    instagram.com

Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима сi

Звездата от "Откраднат живот" Луиза Григорова мина на тежка диета. Причината да се подложи на нов хранителен режим е фактът, че не иска да напълнява, докато играе, пише столичен ежедневник. Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима си.

Така например, преди дни тя бе засечена да обикаля из щандовете на столичен мол и да гледа... витрините с храни. След като буквално напълни очи с оглед на всички щандове, Луиза си похапна... сладоледче. И то доста малко, за да си осигури допълнителна енергия. Григорова, освен това явно смята, че само с гледане не може да се напълнее.

Актрисата продължава да си партнира с Наум Шопов-младши в "Откраднат живот". По ирония на съдбата, двамата колеги и приятели, споделят обща съдба. Заради актьорската кариера Луиза навремето се отказва от медицината и влиза в НАТФИЗ, а заради желанието да лекува и да стане последовател на Хипократ, Наум Шопов се отказва от актьорството, макар то да е в кръвта му.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета