Дневен хороскоп - понеделник, 20 март 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - понеделник, 20 март 2017

19 март 2017, 18:14 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Може да ви се появи някаква натрапчива идея, която няма да ви даде мира дълго време. С реализацията на сериозните проекти ще трябва да почакате още. Днес ще лазите по нервите на доста хора.

     
 

Телец

Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Не се оставяйте да ви подвеждат, каквато е и в същност целта на някои хора. Не предприемайте нищо, което не е обмислено предварително много добре.

     
 

Близнаци

Може да претърпите загуби в някакъв аспект, но като цяло денят не е лош. Придържайте се към хармонията и равновесието в отношенията си. Избягвайте да критикувате. По-разумно разпределяйте бюджета си.

     
 

Рак

Действайте според обстоятелствата. При разрешаването на въпроси се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже вярното решение, защото вашите действия днес ще имат повече импулсивен характер.

 

     
 

Лъв

Някои хора ловко ще се опитват да намерят вашата пробойна и ще използват методи подобни на операция “троянски кон”. Старайте се да не допускате да ви главозамаят чуждите ласкателства или да ви подведе нарастващото ви самолюбие.

     
 

Дева

Преди да преминете към изпълнението на нови проекти, трябва да се погрижите да създадете нова и стабилна структура. Внасянето на ред и хармония на работното ви място е крайно наложително в този момент. 

     
 

Везни

Вашето остроумие ще разцъфти във всички краски на дъгата. Само не прекалявайте, защото може да засегнете някого, макар да нямате подобни намерения. Когато предприемате действия, гледайте да не надценявате силите и възможностите си.        

     
 

Скорпион

Не сте застраховани от неприятности през днешния ден, но ще запазите състоянието на духа си въпреки трудностите. Добър момент да си направите равносметка. Вашата аура сега е силна и ще привлича вниманието на другия пол към вас.

 

     
 

Стрелец

Философската ви настройка ще помогне да виждате по-ясно действителността и да я оцените подобаващо. Трудно ще откривате романтика през днешния ден. Ще усещате само рутината на всекидневието.

     
 

Козирог

Денят ще ви носи добро настроение и ще виждате всичко в радостни краски. Излъчвате самоувереност. Ще имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.  

     
 

Водолей

Интуитивното ви проникване в чувствата на околните и дълбокото разбиране, което проявявате, ще ги предразположат лесно към вас. Постарайте се да не губите контрол над ситуациите.

     
 

Риби

Спокоен, тих ден, свързан с духовно обновление. Ще се предадете на спомени, философстване или просто ще помечтаете. Обърнете внимание на здравето. Силите и енергията ви не са безгранични.

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп