Арестуваха четирима българи в Гърция за трафик на бежанци и цигари - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Арестуваха четирима българи в Гърция за трафик на бежанци и цигари

18 март 2017, 14:45 | bulgariautre
  • Снимка:
    bulgaria.utre.bg

    При проверка открили 4096 пакета цигари без бандерол

В района на Килкис, до границата с Македония, преминавал нелегален канал за внос на цигари

Гръцката полиция арестува вчера четирима български граждани. Двама от тях за задържани за нелегален внос на цигари, а двама – за трафик на имигранти.

Полицията е получила сигнал, че в района на Килкис, до границата с Македония преминава нелегален канал за внос на цигари и при проверка открила 4096 пакета цигари без бандерол в колата на двама българи. Те са задържани, а стоката и леката кола са конфискувани.

На магистралата Ксанти-Комотини полицаите спрели за рутинна проверка лекотоварен автомобил с българска регистрация, в който намерили 22 нелегални мигранти – 19 от Пакистан и 3 от Индия.Те са платили на двама българи за нелегален трансфер в Гърция. Арестуваните водачи на колата са  38-годишен мъж и 20-годишна жена. Задържаните са предадени на прокуратурата в Комотини и ще бъдат съдени за нелегален трафик на  хора, съобщава БНР.

Полицията в Гърция увеличи екипите за контрол по пътищата, като непрекъснато се извършват проверки на колите за нелегален  внос на акцизни стоки и трафик на мигранти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета