Самир Насри: Мислех си,че английските футболисти не падат толкова лесно

Спорт

17-03-2017, 08:00

Снимка:

topsport.bg

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Купонът с Лестър продължава!

Всички обичаме Лестър

Варди е английски национал и не е допустимо да постъпва така

Звездата на Севиля Самир Насри обвини нападателя на Лестър Джейми Варди за некоректното му отношение, според него, заради което самият Насри бе изгонен на срещата между двата тима, след която "лисиците" се класираха на четвъртфинала в Шампионска лига.

Ах, тази Шампионска лига! Шекспир продължи приказката за Лестър след луд, луд мач срещу Севиля!

Ах, тази Шампионска лига! Шекспир продължи приказката за Лестър след луд, луд мач срещу Севиля!

"Лисиците" на 1/4 финал след 2:0 над испанския тим, гостите пропуснаха дузпа и получиха червен картон

Малко преди да прозвучи последният съдийски сигнал на "Кинг Пауър Стейдиъм" Самир и Варди се спречкаха, след което звездата на Севиля получи втори жълт картон и съответно червен такъв, заради което се наложи съотборниците му да го изведат от терена, защото той продължаваше да търси възмездие заради неспортсменската постъпка на Джейми.

"Ако някой чужденец бе направил това, което направи Варди, цялата английска преса щеше да напише, че е симулант. Лестър водеше с 2:0, беше ясно, че ще се класира напред в Шампионска лига... Защо не постъпи като мъж и просто да доиграе мача? Нали е национал, един представител на страната си няма да постъпи така. Той е измамник... Мислех си, че английските футболисти не падат толкова лесно!", яростно коментира Насри.