Николина Ангелкова: Предвиждаме полицай във всяко едно населено място

Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ няма да отстъпи от европейския път на развитие на страната

 Много е важно да гарантираме намаляване на битовата престъпност в малките населени места. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на с. Новачене, община Ботевград.

Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов  посочи, че ГЕРБ няма да отстъпи от европейския път на развитие на страната. „Който ви обещава, че банките ще ви дават кредити без лихви, ви  лъже. Много е важно да запазим европейския  път и свободна пазарна икономика, започнем ли да налагаме квоти, без те да са съгласувани с ЕС, тогава нашето членство в Съюза може да бъде поставено под въпрос става с една голяма въпросителна", заяви Ангелкова. 

Водачът на листата на ГЕРБ-София област призова присъстващите да не вярват на празни обещания.
„Най-важното за нас е връзката с хората и затова провеждаме кампанията си лице в лице. Вие сте хората, които трябва да държите сметка на народните представители за това какво са направили за вас", обясни Николина Ангелкова.
По думите й, основен приоритет в програмата на ГЕРБ е  образованието. „Без образование няма как страната ни да има бъдеще. Предвиждаме двойно увеличаване на заплатите на учителите, за да могат хората, които са  най-важни в живото на децата след родителите, да изпълняват с удоволствие работата си", добави тя.