Георги Марков: БСП убиха прехода и вместо да се извинят искат промяна

"Социалистите искат да унищожат всичко постигнато от двете управления на Бойко Борисов"

"Няма по- нахална партия в България от българските социалисти. Голямо нахалство се изисква да убиеш прехода в България и да казваш, че си носител на промяната. Тази партия имаше уникален шанс да управлява България с мнозинство. Но защо другарки и другари оставихте 90-те години държавата без живот , а след това създадохте паралелната държава с вашите приятели от ДПС, дойде после и тройната коалиция със Станишев и Доган взе 1 млн. лв. за един гьол! След това дойде Орешарски и часовникът на България спря." това каза Георги Марков, бивш конституционен съдия и кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ за 24 МИР, който заедно с Тома Биков, Весела Щерева и Теодора Димитрова разговаря с граждани от район Подуене, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

Георги Марков подчерта, че социалистите трябва да се извинят на българския народ, вместо да искат пак да са във властта. „Искам да кажа на столичани – хора, и социалистите ходят с метрото, и социалистите ходят в Арена Армеец. Но искат отново да унищожат всичко постигнато от двете управления на Бойко Борисов. Затова бой, бой и бой, те от друго не разбират“, категоричен бе той.

Кандидатите от ПП ГЕРБ- София представиха програмата на партията пред хората, които задаваха въпроси основно в сферата на образованието, здравеопазването, сигурността и икономическия растеж. Срещата продължи повече от два часа.