Каракачанов: Служебното правителство прави глупост след глупост

Така лидерът на ВМРО коментира информацията, че МС ще отвори границите, за да пропусне всички желаещи от чужбина да гласуват на изборите

Служебното правителство прави глупост след глупост. Това ли е национално отговорната позиция на българско правителство!?

Така лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединените патриоти Красимир Каракачанов коментира в социалната мрежа информацията, че Министерски съвет ще отвори границите, за да пропусне всички желаещи от чужбина да гласуват на изборите за български парламент на 26 март, съобщава пресцентърът на ВМРО.

"Патриотите ще затворим границата. Няма да позволим наглата и груба намеса на Турция във вътрешнополитическия живот на България да продължава", категоричен е Каракачанов.

Изявлението на вицепремиера Стефан Янев гласи, че противно на исканията за ограничаване на изборния туризъм, който организират изселническите организации в Турция, правителството ще създаде всички възможности автобусите и автомобилите, които идват у нас за изборите, да бъдат обслужвани по-бързо.

В отговор на това лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов завява: „Интересно ще е да видим как същият този велик министър ще разпореди на полицията да ни изгони и арестува, когато затворим границата.“