ММС подкрепя инициативите на „Нестле“ за балансирано хранене и активен начин на живот - bulgaria.utre.bg

ММС подкрепя инициативите на „Нестле“ за балансирано хранене и активен начин на живот

15 март 2017, 15:45 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    ММС

    ММС подкрепя инициативите на „Нестле“ за балансирано хранене и активен начин на живот

Събитията от инициативата „Живей активно“ през 2017 г. ще се проведат в София на 18 юни, във Варна на 16 юли и в Пловдив на 17 септември

ММС подкрепя инициативите на „Нестле“ за балансирано хранене и активен начин на живот
Министерството на младежта и спорта за поредна година подкрепя инициативите на „Нестле“ за балансирано хранене и активен начин на живот, стана ясно на пресконференция, която се проведе в баскетболната зала на Националния стадион „Васил Левски“.
„От личен опит знам, че спортът не може без балансирано хранене и здравословен начин на живот. Радвам се, че днес съм с вас и че Министерството на младежта и спорта ще продължи да подкрепя инициативите на „Нестле“. Дано направим така, че всички млади хора и спортисти да се хранят и да живеят здравословно“, каза съветникът на министъра на младежта и спорта Емил Костадинов.
Освен от Министерството на младежта и спорта програмите „Живей активно“ и „Здрави деца в България“ се подкрепят от Министерството на здравеопазването, Министерството на образованието и науката, общините Варна, Пловдив и София, както и от специалните посланици на кампаниите Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Тити Папазов и Тереза Маринова, Любомира Казанова, Павел и Венци Венц, Ивайло Иванов – Играта и Лара Златарева – кака Лара. „Живей активно“ и „Здрави деца в България“ се осъществяват и с помощта на Българския олимпийски комитет, Националната спортна академия „Васил Левски“, федерациите по лека атлетика, гимнастика, художествена гимнастика и волейбол.
Събитията от инициативата „Живей активно“ през 2017 г. ще се проведат в София на 18 юни, във Варна на 16 юли и в Пловдив на 17 септемвриКоментари (1)

Потребител
Вера
В продукти на Нестле са открити ГМО
1.Nestle - шоколад
2. Nestle – напитка Nesquik
16 март, 08:47 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета