Дневен хороскоп - сряда, 15 март 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 15 март 2017

14 март 2017, 21:07 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Ограничете за малко желанията си и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате. Лесно може да се превърнете в “герои на деня”, но има вероятност славата да е скандална.

     
 

Телец

Очакват ви неочаквани срещи и странни откровения, не ги избягвайте! Ключът към вашите проблеми лежи именно в тях. Вероятно човекът, с когото ще говорите на пръв поглед ще ви се стори странен, но явно ще играе някаква роля. 

     
 

Близнаци

Ще имате един сравнително добър ден. Трудните задачи лесно ще решите със съвместните усилия на верни съмишленици. Търсете приятели и там, където смятате, че ги няма. 

     
 

Рак

От много работа вие не се боите. Не допускайте и за миг да се съмнявате в себе си и се вложете всички сили да стигнете до края на поставените задачи. Благоприятен ден за интимните отношения и за любов.

     
 

Лъв

За Лъвовете ще са актуални въпросите свързани с професионалната реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат леки. Малко трудно ще ви бъде, но със сигурност ще преодолеете всичко!

     
 

Дева

Не се отказвайте днес от знаците на внимание и помощ от страна на вашите приятели или силните на деня. Професионализмът ви и умението да приемете нови знания ще ви бъдат само от полза и са залог за вашия успех и благосъстояние. 

     
 

Везни

Не се отнасяйте към околните с пристрастие. Със своето поведение може да причините болка на другиго, но основна вреда само на себе си. Преди да тръгнете да правите нещо, първо помислете дали това е най-доброто взето решение. 

     
 

Скорпион

Бъдете бдителни и не изпускайте своето. Вие сте на пика на вашата активност и денят може да донесе промени, които да произтичат от това. Отделете нужното внимание на профилактиката на здравето.

 

     
 

Стрелец

Денят може да се окаже напрегнат за някои от вас. Бъдете по-сдържани в делата, които не можете да управлявате. Трябва да се пригодите към обстоятелствата. Направете си едно разписание за предстоящите задачи. 

     
 

Козирог

Постарайте се да не стигате до състояние на крайна умора днес. Успех ще постигнете макар и не в този размер, както сте си го представяли. Използвайте максимално всяка възможност, която ще ви се предостави. 

     
 

Водолей

Сега е достатъчно само една грешна стъпка, за да излезе ситуацията извън контрол. Откажете се от неоправдани експерименти и нека всичко да си върви по ред. Жизненият ви тонус започва да намалява постепенно.

     
 

Риби

Днес сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти, въпреки това срещу течението трудно се плува. 

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп