Дневен хороскоп - вторник, 14 март 2017

 

Овен

Не е изключено да се появят препятствия във вашите дела като следствие на предишни грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Интелектуалната работа днес трябва да има практическа насоченост. 

     
 

Телец

Съсредоточеността върху работата ви ще донесе добри резултати. Обезателно поддържайте връзка с близките ви хора през днешния ден. От романтичните похождения временно се откажете.

     
 

Близнаци

Интелекта властва над чувствата ви в днешния ден. Не е подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого. 

     
 

Рак

Успехът ще е гарантиран само при спокоен ход на събитията. Добре ще бъде, ако успеете да се справите с бушуващите емоции и натрупаното раздразнение. Някои дългове ще се ликвидират от само себе си.

     
 

Лъв

Малка е вероятността да се чувствате свободни и независими през днешния ден. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности /например професионални/. 

     
 

Дева

Не е най-продуктивният ден за вас. Първата му половина е възможно да бъде напрегнат период. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности. През втората половина става по-леко. 

     
 

Везни

Дали е удачен денят е под въпрос. Зависи от различни неща. Много от тях ще стават така, както ви се иска. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да оставят особено отражение в душата ви. 

     
 

Скорпион

Днес спокойно преценете вашите реални възможности и зарежете празните мечти. Обърнете внимание на партньора си и се постарайте да локализирате дребните различия между вас, както и причините за неразбирателство. 

 

     
 

Стрелец

Старайте се да действате по план. Не се поддавайте на желанието си да рискувате - краят може да завърши по не най-подходящ начин за вас. Не е изключено професионално изпитание. Вечерта напрежението ще се разсее.

     
 

Козирог

Денят няма да е лош, ако се придържате към дисциплинираност. Възможно е да се върнете към изпълнението на предишни планове. Дори в такава романтична сфера като любовта може да се появят търкания.

     
 

Водолей

Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Идеално време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

     
 

Риби

Още в началото на деня ще трябва да се вземете в ръце и да се заемете с не най-приятните задачи. Нараства потребността ви от общуване, но не мислете, че можете да контактувате, с когото ви падне.