Дневен хороскоп - понеделник, 13 март 2017

 

Овен

Въпреки че действате активно и със старание, резултатите ще се забавят при вас. Ще възникнат незначителни пречки, които ще съумеете да преодолеете, но с повече упоритост и воля. 

     
 

Телец

Денят може да бъде напрегнат, служебният график да бъде интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминете направо към същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

     
 

Близнаци

Значими събития не се очакват през днешния ден, но ще преминете през сложната гама на чувствата. Търсите яснота в личните си отношения, която така и не намирате. Не са изключени непланирани срещи.

     
 

Рак

Възможно е да има нарушение в плановете. Всякакви емоционални, домашни и финансови проблеми силно могат да окажат въздействие върху партньорските или други лични взаимоотношения. 

     
 

Лъв

В този ден имате възможност да контролирате съдбата си. Сами ще решите дали да се подчините на волята на обстоятелствата или не. Бъдете по-избирателни в контактите си. Може някой от колегите да ви да постъпи некоректно.

     
 

Дева

Безпорядъкът около вас направо ви действа на нервите. Овладейте вашата сприхавост, особено в службата. Старайте се да постигнете вътрешен баланс. Няма нужда да изливате лошите емоции върху хора, които нямат вина.

     
 

Везни

Ако се почувствате уморени, не се съпротивлявайте на умората. Точно обратното- намерете време за отдих и релакс. Твърде са възможни усложнения в личните отношения, понеже се държите малко нехайно и безразлично към половинката си.

     
 

Скорпион

Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, за които не се чувствате достатъчно подготвени вътрешно. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно. 

 

     
 

Стрелец

Вие имате натрупана доста енергия, само определете за какви цели най-добре ще я използвате. Има голяма вероятност да получите приятна новина или неочаквано предложение, но бъдете предпазливи.

     
 

Козирог

По вашият трънлив път има доста прегради, но изпитанията са за смелите. Едни ще се измъчват от големи страсти, други - от честолюбиви мисли. Не следвайте мнението на тълпата и се пазете да не се поддавате на внушения.

     
 

Водолей

Постарайте се внимателно и детайлно да обмислите нещата и да ги видите такива, каквито са те в действителност. Поради напрегнатостта си може да изпитате известно неразположение. Възможни са изненади. 

     
 

Риби

Вие сте необикновено чувствителни през днешния ден към всяка критика на вашите усилия да се справите с временните ограничения и задръжки, които вашите отговорности и задължения изискват.