Василева: Големият шлем отдавна е ръждясал, г-н Стойнев е проспал целия процес

Твърдението на Драгомир Стойнев от днес е лъжа

Бившият икономически министър от кабинета на Пламен Орешарски (2013-2014) и настоящ кандидат-депутат от „БСП за България“ в Стара Загора Драгомир Стойнев обвини в сутрешния блок на бТВ Ивелина Василева, министър на МОСВ от кабинета "Борисов 2", че еко-министерсвото е проспало обсъждането на работния документ за големите горивни инсталации по евродирективата за намаляване на емисиите.

По думите му това щяло доведе до затваряне на целия комплекс "Мини Марица-Изток", заради това на България били нужни нови енергийни мощности, аргументира се тази сутрин Драгомир Стойнев. Преди минути водачът на бургаската листа Ивелина Василева, която бе сочена за един от най-успешните министри в кабинета „Борисов 2“ отговори на политическия си опонент: „Разбирам желанието на БСП да намери аргументи за възраждане на Големия шлем, но той отдавна е ръждясал. Не МОСВ, а г-н Стойнев явно е проспал целия процес“, написа Ивелина Василева във фейсбук профила си.

Лъжа е твърдението на Драгомир Стойнев по БТВ днес, че през 2016 г. МОСВ е проспало обсъждането на работния документ за ...

Публикувахте от Ивелина Василева в 12 март 2017 г.