Красен Кралев аплодира победата на Богдан Шумаров

Заедно с Кралев, на събитието присъстваха и Лиляна Павлова, Десислава Танева и Иван Портних

"В една фантастична вечер в българската столица на бойните спортове Варна, Богдан Шумаров победи след отказване в 4тия рунд португалеца Жил Силва и стана Европейски шампион по кик бокс за професионалисти на WAKО PRO в кат. до 71.8 кг. Над 3000 зрители в Двореца на Културата и Спорта аплодираха бойците участвали в седемте срещи на Галата Ultimate Pro Fight, организирана от промоутъра Про Файт и Българската Конфедерация по Кик бокс и Муай Тай." това заяви кандидатът за депутат на ПП ГЕРБ Красен Кралев в профила си във Фейсбук.

"За първи път в България се организира професионален двубой по кик бокс на такова ниво и с толкова висок залог. Благодаря на всички зрители за аплодисментите и уважението с които ме посрещнаха в залата. Ще продължа да работя както до сега, за развитието на бойните спортове в България." заяви Кралев.

Министърът на младежта и спорта във втория кабинет на Бойко Борисов допълни, че присъстващите с него Лиляна Павлова, Десислава Танева и Иван Портних останаха силно впечатлени от качеството на битките, организацията на състезанието и атмосферата в залата.