Дневен хороскоп - събота, 11 март 2017

 

Овен

Денят носи благоприятни промени и частично способства успеха ви. Подходящо време за решение на бизнес въпроси. За да постигнете положителни резултати, твърде е възможно да пожертвате нечии интереси. 

     
 

Телец

Емоционален и физически спад. Липса на настроение. Мнозина от вас ще почувстват неудовлетворение. В действителност нещата не са толкова черни и в това скоро сами ще се убедите.  

     
 

Близнаци

Денят е многообещаващ. Очакват ви приятни моменти. Отделете повече внимание на децата си и на партньора си. Не се стеснявайте да изразите чувствата си. Вечерта може да се окаже доста страстна. 

     
 

Рак

За да си върнете вкуса към живота са ви нужни малки изпитания и те няма да ви накарат дълго да чакате. Проявявайте търпение, гледайте философски на нещата, не реагирайте на провокации и интриги. 

     
 

Лъв

Днес се въоръжете с търпение, защото ви предстои малка игра на нерви, тъй като ще бъдете по-емоционални. Вие самите не знаете понякога какво точно искате. По някаква причина е нарушен вътрешният ви покой. Търсете уединение.

     
 

Дева

Астрологичната обстановка благоприятства инициативите, но крие и много подводни камъни. Ако възникнат някакви недоразумения, за тях не бива да обвинявате себе си. Внимавайте, ако трябва да вземате важни решения.

     
 

Везни

Денят няма да се отличава с нищо съществено, но общуването ще върви трудно. Спускайте мостове към другите, вместо да издигате бариери. Възможно е някой да бъде некоректен към вас.

     
 

Скорпион

Вашето вътрешно “аз” е готово да съблазнява и да бъде съблазнявано. Вслушайте се в мъдростта на собственото си сърце и ще получите възможност да се наслаждавате на живота. То е като пълна чаша с любов!

 

     
 

Стрелец

Страничен човек умело манипулира вашите амбиции и има вероятност да попаднете в добре скроена ситуация способна да ви нанесе вреда. Сега обаче не е по възможностите ви да разграничите действията на недоброжелателите си. 

     
 

Козирог

До съвършенство владеете някои техники и стратегии, за да сте номер едно. Вашата реалистичност и здрав ум предизвикват уважението на околните. Не позволявайте на никой да влияе върху решенията ви.

     
 

Водолей

Денят може да се охарактеризира като спокоен и дори пасивен. Яхвайте вълната от благоприятни обстоятелства и действайте. Време е също да разберете кой кой е във вашето най-близко обкръжение. 

     
 

Риби

Днес ще действате в забързан темп, тъй като сте решили да свършите всичко и да не оставяте работа за следващия ден. Не е необходимо обаче толкова зор да си давате, защото ще се преуморите със сигурност.