Дневен хороскоп - петък, 10 март 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - петък, 10 март 2017

09 март 2017, 19:40 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Ден на позитивна енергия. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще избухне вашият огнен темперамент. Старайте се повече да релаксирате. 

     
 

Телец

Денят е много благоприятен за делови контакти. Главното е да проявите лична заинтересованост и да влагате енергията си по същество. При такъв подход с минимално вложение на средства и сили ще имате максимален успех. 

     
 

Близнаци

При днешните обстоятелства приоритетите за Близнаците може да бъдат подготовка за пътуване, работа с документи, учене или научни занимания. В следобедните часове трябва да преодолеете собствената си неувереност. 

     
 

Рак

Прилив на енергия и готовност да преодолявате всякакви прегради. Днес е възможно да имате интересно изживяване или да се стигне до недоразумения с околните. Пазете се от настинка. 

     
 

Лъв

Вашето обаяние лесно ще въздейства върху другите. Един благоприятен за вас ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. Някои може да срещнат своята съдба на улицата или на най-неочакваното място.

     
 

Дева

В професионален план днешния ден има особено значение за Девите. Романтичните срещи може да ги отложите, тъй като работата ви ще глътне цялото време така или иначе. Опитът от миналото ще ви бъде в полза, ако се сетите на време за него.

     
 

Везни

Делата ви вървят добре, но никой не е застрахован от недоразумения, които в днешния ден са напълно възможни. Вероятно някои ваши изказвания или постъпки ще разсмеят околните, но в крайна сметка ще се отнесат със симпатия към вас.

     
 

Скорпион

Не е изключено някой от познатите ви в личен разговор или по телефона да ви разкажат нещо важно. Главното е да оцените получената информация и да я използвате с голяма изгода за себе си. 

 

     
 

Стрелец

Благоприятно време за Стрелците. Съществени проблеми няма да възникнат, а всичко набелязано ще се осъществи. Не бързайте да разкривате картите си и не действайте съвсем открито!

     
 

Козирог

На работното ви място обстановката може да бъде напрегната и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашият голям професионализъм или да доказвате на когото и да е нещо! В къщи бъдете сърдечни и внимателни. 

     
 

Водолей

В днешният ден сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникне конфликт в семейството. Не докарвайте делата до ситуация близка до екстремната. Пазете се от изкушение, за което може да платите твърде висока цена!

     
 

Риби

Днес ще трябва да съвместявате личните с обществените ангажименти. Мислите си, че всички проблеми отдавна са решени, но някои отново ще се озоват на вашия път. Не вземайте еднолични решения. Потърсете подкрепа от близките си. 

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп