ПСЖ е наясно, че Барса не е Наполи

Реал бе под обсада на Сан Паоло само първото полувреме

ПСЖ е наясно,че Барса не е Наполи. Със сигурност каталунците няма да повторят "еженето" на Наполи спрямо Реал, което трая само първото полувреме. И после нещата си дойдоха на мястото. Така "белия балет",след като губеше с 0:1 на полувремето спечели убедително с 3:1 гостуването в Неапол, което не се оказа никак проблемно.

Пари Сен Жермен са наясно,че Барса ще играе стръвно през всичките 90 минути. И ако се наложи и повече. Да, тимът на Енай Емери може да се класира за четвъртфиналите с гол на "Камп Ноу". Но при всички случаи това класиране ще бъде измъкнато изключително трудно.А не,както Реал се разхождаше на стадиона в Неапол през второто полувреме защото показа по-голямата си класа от Наполи.

Очаква се Барса да направи чудото. Или да докара нещата до продължения,ако спечели с 4:0. Или да триумфира с 5:0 в редовното вреие.

Да се върнат четири чисти гола е много трудно за всеки отбор. Дори за гранд като Барса. Но Луис Енрике и Меси,Суарес и Неймар имат възможност да извършат футболен подвиг. Разбира се при гоненето на резултат, опасните контри на Кавани и неговите съотборници могат да донесат успокоението за ПСЖ с гол, или дори два.
Но при всички случаи Пари Сен Жермен ще бъде изправен пред изключително труден мач.

Без да говорят за врящ котел, както Наполи, от Барселона ще действат тактически и методически към преследването на целта да бъде съкратена  на пръв поглед огромната преднина на парижани.

За разлика от мача Наполи-Реал,където оспорваността бе само през първото полувреме,на двубоя Барса - ПСЖ ни очакват 90 и повече минути страхотен мач.