На "Герена" недоволни от Де Нойер

Холандецът най-вероятно ще напусне Левски

Левски може и да победи ЦСКА и в момента еуфорията да е завладяла "Герена , но въпреки това и след този мач ще има "изгорели".

"Меридиан Мач" съобщава, че Джереми де Ноойер е опропастил и последният си шанс да остане при "сините". Той получи такъв в дербито с ЦСКА, където обаче игра безобразно и затова бе сменен още на почивката. Така заради слаба форма и изнудване за 12 500 евро холандецът ще излети от "Герена" в края на сезона.

Той демонстрира нагледно първото в дербито, а това ще блокира преговорите с Де Ноойер за нов договор. "Сините" шефове се разочароваха много от халфа по време на споменатите преговори, които продължават вече няколко месеца. "Меридиан Мач" научи, че финансовите претенции на холандеца са убийствени и най-вече неподплатени с игра. До момента Де Ноойер се разписва срещу 5000 евро на месец, а за да подпише нов контракт -той е поискал 12 500 евро.

Така заради изнудване и слаба форма Джереми не само ще напусне Левски, но ще бъде и закотвен на пейката до края на договора си. На "Герена" се преценили, че няма смисъл да пускат в титулярния състав футболист, който си тръгва в края на сезона и очевидно няма желание да играе в Левски.