Дневен хороскоп - вторник, 7 март 2017

Хороскоп

06-03-2017, 18:59

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 6 - 12 март 2017

Слънчев календар - вторник, 7 март 2017

 

Овен

Днес ще бъдете много дейни, решителни и енергични. Ще ви върви и в делата, и в любовта. Възползвайте се от това. Изкажете желанията си- практически сега трудно ще може някой да ви откаже. Само бъдете разумни в исканията си. 

     
 

Телец

Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание. 

     
 

Близнаци

Благоприятен ден за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите само върху едно нещо и то по-продължително време. Ще ви трябва въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

     
 

Рак

Много от вас днес ще имат среща, която може да промени, ако не живота ви, то отношението към някои събития и хора(може би не веднага). Възможно е да подновите отношенията с човек, с когото преди сте общували или имали връзка. 

     
 

Лъв

Денят може за вас да се окаже доста забавен и интересен, с привкус на радост от удържаните победи, независимо в коя сфера. Интуицията ви е силна и благодарение на това бързо ще вземате верните решения. 

 

     
 

Дева

В този ден няма да имате сериозни затруднения, но вечерта ще се почувствате недоволни от нещо. Въобще през целия ден е възможно да изпитвате безпричинна тъга или меланхолия. Не налагайте излишни искания към околните.

     
 

Везни

Увеличава се желанието ви за публичност, за социален живот и привличане на вниманието към себе си. Бъдете внимателни, защото именно това може да стане повод за неприятности. 

     
 

Скорпион

Може да страдате от неразбирането на околните към вас, да ви измъчват подозрения или съмнения, ако не сте напълно уверени в себе си. Ако нещо се е объркало за това са виновни другите, не вие. 

 

     
 

Стрелец

Днес всичко ще вършите с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката. 

     
 

Козирог

Починете си от активната дейност и се отдайте на анализа на събитията. Ако оцените правилно собствените си успехи и неудачи в последно време, то не е изключено да промените отношението си към тях. 

     
 

Водолей

Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Не е желателно да вземате пари на заем.

     
 

Риби

Ако ще прекарате дълго време навън, обличайте се добре, тъй като вероятността от настинка сега е много голяма. Препоръчва ви се да не се преуморявате и да не насилвате организма си.