Дневен хороскоп - понеделник, 6 март 2017

Хороскоп

06-03-2017, 00:25

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 6 - 12 март 2017

Слънчев календар - понеделник, 6 март 2017

 

Овен

Днес ще сте много борбени и инициативни, и всички дела ще ви се отдават с лекота. Въпреки срещаните трудности и изпитания се налага да запазвате спокойствие. Новите запознанства са нежелателни.

     
 

Телец

Днес трудно ще намирате общ език с хората, но най-вече ако имате работа с държавните чиновници. Денят не е твърде удачен за интимност. Избягвайте да оказвате натиск и контрол върху партньора си.  

     
 

Близнаци

През първата половина на деня може да бъдат нарушени плановете ви. Някакви пари ще минат през ръцете ви. Бъдете концентрирани в работата си и за миг не изпускайте нещата от контрол.

     
 

Рак

Съвсем случайно ще намерите интересни решения и оптимални начини за решаване на проблемите си. Важни ще бъдат съветите идващи от жена, с която ви свързват отношения на симпатия. 

     
 

Лъв

Днес не е най-подходящият ден за кардинални промени. Не пришпорвайте събитията. Вашите чувства могат да се отразят зле на работата ви. Благоприятно време за събиране на полезна информация.

 

     
 

Дева

Постарайте се да се държите изискано, защото внимание на лице от противоположния пол е насочено към вас и ви проучва. Изисква се и пълна концентрация към това, което правите и не се разсейвате настрани.

     
 

Везни

Вероятно днес ще изпаднете в колебания и трудно ще уравновесите вашите везни. Продължете да се занимавате с делата си и отговора, който търсите ще изплува постепенно или ще ви бъде подсказан по някакъв начин.

     
 

Скорпион

Срещата с любим човек ще бъде необикновено страстна. Работата, но и здравето изискват специално внимание. Възможно е да получите изгодно предложение. Прикривате нещо в чувствата си. 

 

     
 

Стрелец

Денят като цяло е благоприятен. Водите разумна финансова политика, но възникнат непрекъснато изкушения и трябва доста воля да проявите и по-разумно да се разпореждате с авоарите си.

     
 

Козирог

Небесните конфигурации ще възпрепятстват лесното протичане на деня. Всичко ще зависи от умението ви да балансирате емоциите - вашите и на другите. Не е благоприятно за прояви на упоритост, инициативност или активност относно целите ви.

     
 

Водолей

Някои хора от близкото ви обкръжение са настроени вътрешно срещу вас. Това не означава, че ще застанат насреща ви. Просто смятат, че техните идеи са по-добри от вашите. Отстъпете, ако се налага.

     
 

Риби

Денят е малко непредвидим за вас. Някои хора могат да ви объркат с приказките си, да ви раздвоят в мислите ви. Доста емоционално сте настроени и повече раними от всеки друг път.