Астролозите за шансовете на политиците в парламентарните избори

Борисов излиза напред, Нинова ще разчита на късмет

26 март би била една чудесна дата, но в нашия случай не е точно така. Едното е ретроградната Венера. Голяма част от хората знаят, че това е планетата, която отговаря за общуване и комуникации и всякакви съюзи - емоционални или коалиционни. Това заяви в ефира на NOVA астроложката Мариана Добранова, по повод датата на предстоящите парламентарни избори. "Тя трябва да помогне на хората е в една от най-лошите си позиции. Това предполага трудно създаване на съюзи, което нямаше да е толкова страшно, ако не се развиваше в знака Овен. От друга страна имаме Луна в знака Риби, имаме Меркурий в Овен. Това са все фактори, които казват: "Трудно ми е да подам ръка и да направя коалиция". Всичко останало обаче, в личните хороскопи на всеки един от лидерите на политическите формации, казва: "Време е за партньорства", каза астроложката.

"Не винаги зодия Овен означава его, ами понякога значи "Аз имам силата да доминирам". Хората, които са родени под неговия знак, лидерите на тези формации, имат малко по-доминираща позиция, за разлика от останалите", каза тя.

"За г-жа Нинова тази дата е по-скоро късметлийска. На нея като цяло тази година, която е започнала от миналия септември, е такава. За нея всичко, което ще се случи на тези избори, ще бъде не без нерви. Ще има страхотен натиск върху емоциите. Тя най-малко от всички други ще реагира емоционално", заяви Добранова.

"При господин Борисов нещата са по-различни и тъй като Юпитер е във Везни, прави хармоничен аспект с неговото слънце. Той има възможността да вземе късмета на някой друг. Т.е. някоя от другите партии ще направи добър резултат и за него ще има добра възможност да се коалира и да направи някакъв съюз и връзка с формация, която не е имала на пръв поглед добри шансове. Това ще даде възможност партията му да излезе напред. Няма страшни и неприятни неща за него на тези избори. Всичките лишения, които ще прави, ще бъдат за да запази стабилността", каза астроложката.

"Много силно присъствие има при Патриотите на знака Овен. Агресивният им начин на говорене ще им помогне. Те ще имат добри резултати", каза тя. "При Марешки, който също е Овен, нещата са много успешни. Първото е, че той има рожден ден през деня на избори. Ще има възможност да направи добро договаряне и добър съюз", каза Добранова. "Партията на Радан Кънев не мисля, че ще мине границата. Съдбата на партията на Христо Иванов също няма да мине границата, за да влезе в парламента", призна Добранова.