Реформатор: Младите да се консолидират, а не да стягат куфарите и да бягат

Виктор Гусев заяви, че инвестирането в човешкия ресурс е ключовият фактор за развитието на една икономика

"Младите хора трябва да вземат една по-ясна позиция в случващото се в страната и да се консолидират в едни общи идеи и ценности, които биха спомогнали за развитието на нашата държава. Много по-лесно е човек да стегне куфарите и да избяга." Това каза в студиото на bgonair кандидатът за депутат Виктор Гусев от коалиция Реформаторския блок-Глас народен. Той е на мнение, че Реформаторите са доказали, че могат и знаят още по време на участието си в предишния парламент и опитът, който са придобили, е шанс за младите членове на коалицията да се учат.

Като основно послание в предизборната програма, зад което коалицията стои, Гусев определи образователната реформа. "Образованието и инвестирането в човешкия ресурс са ключовият фактор за развитието на една икономика. Трябва да разберем, че движещото са хората и те трябва да бъдат развивани постоянно", смята политикът.

Виктор Гусев бе категоричен, че следващото управление трябва да бъде дясноцентристко. "Трябва ни силно правителство и да бъдем консолидирани", посочи той.