Дневен хороскоп - събота, 4 март 2017

 

Овен

Повишаване на жизнения ви тонус и нови идеи за творческо самоизразяване в домашен кръг и в любовта. Романтичните отношения също се намират под влияние на позитивните тенденции.

     
 

Телец

Ще успеете да свършите много неща и няма да почувствате ни най-малка умора. Обаче значителна част от вашата дейност си остава напълно безсмислена. Поради твърде бързият ритъм на живота, не успявате да се замислите има ли полза от действията ви. 

     
 

Близнаци

Неочакван прилив на вдъхновение. Дано да сте запомнили утринният си сън, в който има за вас важно послание. Не позволявайте никой да ви извади от вътрешното ви равновесие и да ви провокира към необмислени действия. 

     
 

Рак

Вашите разсъждения ще бъдат противоречиви, постъпките недостатъчно обмислени. Впрочем вие и сами прекрасно знаете това, но не искате да се вслушате в гласа на здравия разум. Добре е да избягвате споровете. 

     
 

Лъв

Денят е свързан с редица провокации, но вие ще бъдете настроени миролюбиво, доброжелателно и ще бъдете склонни на благородни постъпки и различни импровизации. Приемайте само тези предложения, които са надеждни. Не рискувайте!

 

     
 

Дева

Ще бъдете мечтателни, разсеяни и отнесени. Делата, които изискват особено внимание към детайлите и напрегната работа на ума, постарайте се да ги пренесете в друг ден за осъществяване. 

     
 

Везни

Денят изисква спокойна атмосфера. Отдайте предпочитание на привичните приятни занимания. Иска ви се да се заобиколите с красиви вещи и да прекарате този ден в обществото на приятни хора.

     
 

Скорпион

Ще бъдете задълбочени в това как изглеждате и какво впечатление ще създадете у другите хора, затова се постарайте да бъдете приятни в общуването. Денят ви няма да бъде лишен от трудности. 

 

     
 

Стрелец

Днес сте настроени особено творчески и изобретателно, очаква ви период на подем. Идеи, една през друга по-интересни ще се въртят в главата ви и ще възбуждат мисълта ви. Звездното влияние ще ви подкрепя.

     
 

Козирог

По-добре да прекарате свободното си време у дома на спокойствие. Активната почивка звездите днес препоръчват само в много малка, почти хомеопатична доза. В отношенията на влюбените може да възникне напрежение заради различия в мнението.

     
 

Водолей

Денят ще бъде от една страна интересен и увлекателен, от друга - изморителен. В личният си живот ще срещнете много романтика, ще съумеете от пръв поглед да прочетете мислите на любимия човек, но не очаквайте ясни отговори на конкретните си въпроси. 

     
 

Риби

Събитията на деня изглеждат украсени в малко мрачни тонове, но вие така или иначе сте на ясно, че това е последното „издишане” на проблемите, възникнали в миналото и на път да бъдат скоро решени.