Дневен хороскоп - петък, 3 март 2017

 

Овен

Може да получите интересно предложение. Обмислете го внимателно. Личните отношения не се развиват така, както ви се иска, но ситуацията може да се измени. Не бързайте да прекъсвате стари връзки - те все още могат да ви бъдат полезни.

     
 

Телец

През днешният ден се стремете да си създадете максимален комфорт и материална обезпеченост, които ще ви позволят да се отдадете на кратък и заслужен отдих. Отдайте се на нещата, които ви носят удоволствие.

     
 

Близнаци

Добре е да се обогатите  с нови и полезни знания. Иска ви се да смените обкръжението си, което по ваше мнение отдавна сте надраснали. Бъдете по-самокритични и се старайте да надмогнете своите слабости.

     
 

Рак

Страхотен ден за осъществяване на мечтите ви. Действайте със замах, но внимателно. Пръскате любов и чар навсякъде, където минете. Ваш близък човек очаква да му се обърне внимание в най-скоро време. 

     
 

Лъв

Оживление и радостно настроение ще струи от вас през целия ден. Просто ще сте неотразими и обаятелни. Кроите си своите амбициозни планове. Очакват ви интелектуални разговори и развлечения. 

 

     
 

Дева

Съсредоточени сте изцяло в проблемите си през днешния ден. Не се заяждайте с невинни хора, заради кризата, в която сте изпаднали. Не се безпокойте. Приятели ще ви се притекат на помощ. 

     
 

Везни

За вас ще е актуален девизът:”Утрото е по-мъдро от вечерта”. Денят е подходящ за реализиране на някои ваши желания. Ще ви занимават още важни въпроси свързани с децата, семейството, битовите грижи.

     
 

Скорпион

Личните отношения се развиват неравномерно. От вас се очакват големи отстъпки. Не на всички Скорпиони това ще бъде по силите им. Ще демонстрирате готовност да ги направите, но после ще започнете да се съмнявате.

 

     
 

Стрелец

Интересен ден ви очаква. Нищо чудно да срещнете някоя стара любов. Финансови притеснения няма да имате, но по-отрано преценете какви средства ще са ви нужни и как правилно да ги разпределите. 

     
 

Козирог

Отлично настроение ще имате. Не ви се мисли изобщо за работа. Давате си почивка от уморителните ангажименти. Моментът е благоприятен за пътуване. Малко повече практичност няма да е излишна. 

     
 

Водолей

Околните разчитат на вашето оригинално мислене, за да намерят изход за излизане от нестандартна ситуация. Но за съжаление вие също не можете да се похвалите със свежи идеи днес. 

     
 

Риби

Движението се натъква на препятствия. Бъдете предварително уверени в това, което правите (или не правите). Работата не е в пропуснатите случаи. Просто трябва да знаете, че пред вас не са разкрити всички възможности.