Дневен хороскоп - четвъртък, 2 март 2017

 

Овен

Днес не бъдете много настойчиви. Вашият успех ще способстват по-добре обмислените от преди ходове, отколкото да настоявате на своето. Можете да обсъждате въпроси, свързани с недвижими имоти, но за покупка още е рано да подписвате. 

     
 

Телец

Днес бъдете уверени в своята правота. Тези, които се опитват да докажат противното или искат да променят вашата гледна точка, точно те се заблуждават. Въведете ред в делата си и бъдете много акуратни и внимателни. 

     
 

Близнаци

Има вероятност, макар и малка за получаване на парични постъпления. Благоприятен ден за умствена дейност. Ще можете само да определите бъдещите си планове, но още не пристъпвайте към изпълнението им.

     
 

Рак

Внимание: прекалено доверчивите от вас може да станат жертва на недоброжелателите си. Необходимо е да се съсредоточите само върху познатите ви неща, а новите проекти е по-добре да отложите. 

     
 

Лъв

В този ден бихте могли да успеете в много неща. Ще трябва да си потърсите нови съюзници. Хората, с които не веднъж сте имали работа, не могат да се приспособят към вашия нов ритъм.

 

     
 

Дева

Днес ще бъдете в състояние да докажете, че сте почти незаменими на работното си място и затова заслужавате увеличение на възнаграждението. Възползвайте се от благоприятният момент, за да впечатлите ръководството.

     
 

Везни

Ако работите достатъчно усърдно, денят ще е ползотворен, но ако си позволите дори най-малкото мързелуване, то звездите ще си намерят други фаворити. Близките ви хора търсят от вас съвети, но предпочитат да постъпват по свой начин. 

     
 

Скорпион

Денят не е от най-обещаващите. Някои успехи може да постигнете, за други няма да е толкова лесно. Нежелателно е да се захващате с големи работи и сложни задачи. Конфликти могат да възникнат и без съществени причини. 

 

     
 

Стрелец

Професионалните проблеми могат да бъдат решени лесно и това няма как да не ви радва. Истина е, че в деловите отношения съществува напрежение, а колегите или досегашните ви делови партньори могат да ви разочароват. 

     
 

Козирог

Този ден ще ви накара да преразгледате плановете си за бъдещето: има много нови възможности, които не бива да бъдат пренебрегвани. Размисъла и претеглянето на плюсовете и минусите няма да ви отвлече вниманието от ежедневните задачи. 

     
 

Водолей

Ден на незначителните, но досадни въпроси, задължения. За да предприемете някоя сложна задача, ще трябва да употребите малко повече фантазия, творчески подход и изключителен интелект. 

     
 

Риби

На работното място ще можете да създаде атмосфера на приятелство и взаимно разбирателство, което ще помогне да се избягнат конфликтите, дори да възникнат сериозни проблеми.