Дневен хороскоп - понеделник, 27 февруари 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - понеделник, 27 февруари 2017

26 февруари 2017, 19:15 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Не планирайте много дела за вършене. Така или иначе няма да имате нито сили, нито време за всички. Може да възникнат непредвидени проблеми, които изискват незабавни решения. Труден ден за финансовото ви положение. 

     
 

Телец

Довършете започнатото. Новите неща отложете. Въведете в ред документацията си, вероятно имате неплатени сметки, които чакат да бъдат оправени. Споделете с подходящи хора плановете си. Може да получите полезни съвети. 

     
 

Близнаци

Всички въпроси ще намерят своето благополучно разрешение. Въпреки това ще се намерят и такива хора, които ще придирят за разни неща. Важното е да не се оставяте да ви водят емоциите и да се придържате към правилото, че мълчанието е злато. 

     
 

Рак

Не е изключено да удържите победа над конкурентите си или тайни недоброжелатели. Промените в деловата сфера или бизнес сътрудничество ще донесат стабилност и финансово благополучие. 

     
 

Лъв

Денят ще бъде успешен за Лъвовете с творчески професии. Лесно могат да възникват конфликти и спорове. Опитайте се да не обръщате внимание на дразнителите около себе си и оставете всичко да отмине.  

 

     
 

Дева

Девите е добре да се възползват от астрологичната обстановка и да се отдадат на работата, която имат да вършат. Вечерта обаче се препоръчва да бъдат в спокойна обстановка у дома или с приятели.

     
 

Везни

Обстоятелствата са благоприятни за въпроси от финансов характер. Внимателно се вслушайте в думите на този, който се опитва да прокара нова идея. Има резон. Полезната информация може да дойде от там, откъдето не сте очаквали. 

     
 

Скорпион

Астрологичните обстоятелства частично ще способстват изпълнението на вашите дела, но и вие трябва да се потрудите за това. Всеки възникващ спор или конфликт е нужно да се ликвидира още в самото начало. 

     
 

Стрелец

Хубав ден, в който може да има много приятни събития. Избягвайте да участвате в съмнителни мероприятия, тъй като това може да доведе до загуба на пари. Може да попаднете в добре скроена ситуация, което да ви донесе вреда. 

     
 

Козирог

Информацията получена от приятели може да бъде много ценна и да доведе до нов източник на доходи за вас. Пазете се да не ви нападнат по улицата агресивни животни. Покупка направена днес ще ви донесе много радост. 

     
 

Водолей

При въпроси от професионално естество се изисква нетрадиционен подход и бърза реакция на променящите се обстоятелства. Днешната обстановка може да повлияе върху настроението ви. 

     
 

Риби

Всяка инициатива днес може да има обратния ефект на очакваното. Не се опитвайте да разберете смисъла на случващото се. Съгласувайте действията си с другите и много проблеми може да изчезнат напълно.

 

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп