Борисов: Ако някой може да спре БСП, това е ГЕРБ (видео)

Политика

26-02-2017, 09:45

Снимка:

facebook

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борисов: Евроатлантическата ориентация на България е без алтернатива

Винаги съм бил притеснен от мъже, които се правят на жени. И на жени, които се правят на мъже. Ние в ГЕРБ гледаме половете да са си на местата

"Негативните мисли и омразата пораждат болести. Затова вие ми простете. Важното е да си простим и да вървим напред", каза по време на VIII-и Зимен университет на МГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"Ние сме едва на 10 г. партия. Като идвах насам от Север, минахме при Богров, където имаше с километри задръствания, и видях колко много сме оправили страната", поясни Борисов.

"Не ни е победила БСП. Ние подходихме най-демократично", коментира той и добави: "По една дупнишка телевизия гледах едни карикатури. Помислих, че е нов епизод от сериала "Новите съседи", а то били новите областни управители. Те изглеждаха едни измъчени", разказа бившият министър председател.

„Царе на манипулацията са тези от сто тридесет и колко годишната партия БСП“, заяви лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов на VIII-и Зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в момента в Благоевград. „Ако някой може да спре БСП, това е ГЕРБ“ допълни бившият министър-председател. „Тази партия е минала през всякакви етапи – от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи“, заяви Борисов, припомняйки миналото на червената партия. „Навсякъде правят поголомна сменя, при това само с кадри на БСП“, уточни той.

„От БСП са толкова гузни, че преди години си направиха закон, който защитава крадците. Но смятайте, колко са силни в медиите, щом дори не стана ясно за това. А помислете сега, ако ние бяхме направили такова нещо преди да си тръгнем от власт“, попита лидерът на ГЕРБ.

„БСП успяха да омаскарят някой и друг човек. Ще дойде време, когато и ние да не бъдем толкова толерантни. Този път те зададоха тона – реваншистки, нагъл. Вярвам в това, което пише на парламента – „Съединението прави силата“. Имайте самочувствие – ако има нещо хубаво в тази държава, сме го направили ние“, коментира той.
„Не искам да ви казвам какво правят контрабандистите в момента. Каквото и където може се продава без фактури. Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента“, поясни Борисов, който се закани, че може и да даде на съд сегашните управници.

„Изпълнителният съвет на партията взе решение инвитро процедурите да се подкрепят от държавата. 145 хил. са двойките, които чакат. Защото това е желана бременност. Държавата трябва да подкрепи тази дейност“, сподели Борисов. „Негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение. Затова искам всички да ми простят за неволните грешки“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Направих си труда да гледам "Панорама" онази вечер. Маскарят ежедневно. Аз съм за дебат с БСП", допълни той.

"В началото им се връзвах. За нас не е целта само да победим на изборите. Ние сме побеждавали и сме оставали в опозиция. Те са си приписвали победи. И катастрофата винаги е била налице", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Какво се получава - трябва да спориш с хора, на които са им дадени опорните точки. Винаги съм бил притеснен от мъже, които се правят на жени. И на жени, които се правят на мъже. Ние в ГЕРБ гледаме половете да са си на местата", каза още лидерът на ГЕРБ.

VIII-и Зимен университет на МГЕРБ #СилатаДаПродължим

Публикувахте от Бойко Борисов в 25 февруари 2017 г.