ЦСКА праща един от чужденците в ЦСКА-2

Светослав Тодоров - Тоди с дебют на "Армията"

ЦСКА ще изпрати един от чужденците си във втория отбор на клуба.

Това се налага заради ограничението от 3-ма такива футболисти извън ЕС за двубоите в Първа лига. Играчите на "Армията", които са засегнати от правилото, са Рафа Перес, Кулма, Меркадо и Каранга.


По правилник на БФС тимовете от втория ешелон могат да използват до двама иностранци с паспорти извън ЕС, така че това е добра опция за поддържане на игровата практика на футболиста, останал извън групата на първия отбор.

Дубълът подновява участието си във Втора лига тази неделя от 14:00 часа срещу Несебър на "Армията". Билетите са по 2 лв., а отворен ще е единствено Сектор А. Това ще е официален дебют на Светослав Тодоров-Тоди начело на "червените".

Съперникът с треньор Николай Русев-Джангъра е 6-и на точка пред 8-ия ЦСКА II. В групата на "червените" ще попаднат халфът Кристиян Малинов и левият бек Ангел Лясков, които се възстановяваха от травми през зимната пауза.

Атаката ще води 18-годишният Тонислав Йорданов, който бе изгонен и в двете контроли на националите до 19 г. срещу Сърбия (1:3 и 1:4) тази седмица.